Η πρόσφατη επίθεση από έναν «λόχο» κουκουλοφόρων στις Σκουριές Χαλκιδικής, στις εγκαταστάσεις των μεταλλείων χρυσού, καταδεικνύει ορισμένα σημαντικά στοιχεία που συνθέτουν την σημερινή ελληνική πραγματικότητα. Ένα κράτος, έρμαιο των συμφερόντων των πολυεθνικών και των εντόπιων «κοτζαμπάσηδων», παραχωρεί την εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου της χώρας σε ποσοστό 100 %, αφήνοντας στους έλληνες πολίτες την περιβαλλοντική καταστροφή, την αποψίλωση των δασών και μερικά ξεροκόμματα, για τις οικογένειες των κομματικών στρατιωτών. Τα ΜΜΕ τάσσονται για ακόμη μια φορά κατά του ελληνικού λαού, με την συνεχιζόμενη προπαγάνδα τους υπέρ των «δήθεν» επενδύσεων και της «δήθεν» ανάπτυξης, διοχετεύοντας την πληροφόρηση στα κανάλια που αυτά επιθυμούν, την στιγμή που δισεκατομμύρια ευρώ αλλάζουν χέρια και τα εισοδήματα των λαϊκών στρωμάτων πετσοκόβονται αργά και βασανιστικά, δήθεν για την σωτηρία της πατρίδας.
Το πιο σημαντικό όμως από όλα είναι το γεγονός πως, πλέον, είναι ξεκάθαρο ότι υφίστανται ευρείες ομάδες ενόπλων, οι οποίες μπορούν ανά πάσα στιγμή να χρησιμοποιηθούν για να προκαλέσουν αποσταθεροποίηση και εστίες σύγκρουσης εντός της χώρας. Πέρα από τις προσωπικές και πολιτικές μας διαφορές, έχουμε μπροστά μας την απειλή μιας ενδεχόμενης εσωτερικής ένοπλης σύρραξης, η οποία θα εξυπηρετεί ΜΟΝΑΧΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΕΝΤΟΛΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΜΟΝΑΧΑ ΔΕΙΝΑ ΣΤΟΝ ΑΠΛΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ. Με τις διεθνείς εξελίξεις να τρέχουν, με πολλές κινήσεις από όλα τα στρατόπεδα, είτε το θέλουν μερικοί είτε όχι, η προάσπιση της εθνικής ακεραιότητας είναι πρώτιστο καθήκον και υποχρέωση για τον καθένα από μας, αλλά εξυπηρετεί και το προσωπικό μας συμφέρον, καθώς σε περίπτωση αποσταθεροποίησης ή εξωτερικής επιβουλής οι ζωές όλων μας θα αλλάξουν άρδην.

Για τον λόγο αυτό, εμείς ως ΕΟΕ, κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου και λέμε σε όλους εσάς να βρίσκεστε σε διαρκή επαγρύπνηση. Σε πονηρούς καιρούς, τα πάντα κρέμονται από μια κλωστή. Ας μην την κόψουμε με την αφέλεια ή την παρορμητικότητά μας, μιας και είναι σίγουρο ότι οι συνέπειες από μια «κατάσταση έκτακτης ανάγκης» θα μας επηρεάσουν όλους ανεξαιρέτως.

ΥΓ. Ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται!

Γραφείο Τύπου ΕΟΕ

Γράψε απάντηση

Γράψε ο σχολιό σου
Γράψε το όνομά σου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.