Το κείμενο γράφτηκε από τον  Gogo Kochov Λίγα λόγια για το KBH: KBH (Клуб Веселых и Находчивых)
Το Κα-Βε-εΝ σε μετάφραση στα ελληνικά, σημαίνει κλάμπ εύθυμων και δημιουργικών. Είναι ένα δημοφιλές κωμικό, μουσικοθεατρικό τηλεοπτικό παιχνίδι στο οποίο κάθε ομάδα αποτελείται από άτομα διάφορων πανεπιστημιακών ιδρυμάτων, επιχειρήσεων ή και ανεξάρτητων ομάδων. Οι ομάδες ανταγωνίζονται μεταξύ τους δίνοντας χιουμοριστικές απαντήσεις και υποδύοντας ρόλους που έχουν ετοιμάσει με τη δική τους φαντασία.

Ξεκίνησε το παιχνίδι αυτό το 1961 και σήμερα αποτελεί θεσμό στις χώρες τις πρώην Σοβιετικής ένωσης λόγω της αγωγής που προσφέρει. Οι συμμετέχοντες δεν ανταγωνίζονται μόνο μεταξύ τους αλλά διευρύνουν την γνώση τους, αναπτύσσουν την ευστροφία τους με τον αυτοσχεδιασμό και παράλληλα παρουσιάζουν στην εκάστοτε κοινωνία την κατάσταση που επικρατεί δημιουργώντας έξυπνες και δημιουργικές σκηνές.
Είναι ένα κίνημα της νεολαίας, μέρος καλλιτεχνικής, κοινωνικής και πνευματικής ολοκλήρωσης απευθυνόμενο στην διανοητική νεολαία που κατέχει την αίσθηση του χιούμορ. Ο κύριος στόχος του κλαμπ αυτού είναι να λάβει μια θετική αντίδραση από το κοινό και να επαινεθεί από την κρητική επιτροπή.
Οι συγκεκριμένες φώτο απεικονίζουν τις πρόβες της ομάδας ΄΄Νόβιε Λιούντι¨ λίγο πριν την έναρξη της παράστασης στην κομοτηνή. Όπως και αυτή η ομάδα, έτσι και κάθε άλλη περνάει την ίδια διαδικασία. Επαναληπτικές πρόβες μέχρι την τελειοποίηση των σεναρίων και αρκετό γέλιο ενδιάμεσα είναι τα απαραίτητα για να δώσει μια ομάδα την καλύτερη της παράσταση. Η ομάδα Νόβιε Λιούντι (νέοι άνθρωποι) είναι μια από τις 9 ρωσόφωνες Ελληνικές ομάδες που συμμετέχουν κάθε χρόνο στο φεστιβάλ ΚΒΗ και είναι από τις γηραιότερες ομάδες ΚΒΗ της Ελλάδας.

Για περισσότερες φωτογραφίες μπείτε εδώ
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.321697267897762.75606.241766649224158&type=3

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ :

maxi1

maxi2

maxi3

maxi4

 

 

Γράψε απάντηση

Γράψε ο σχολιό σου
Γράψε το όνομά σου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.