Η Νέα Φροντίδα Υγείας (Ομπάμα φροντίδα) η «obamacare» νόμος HR 3590 HR 4872 Επίσης, απαιτεί από όλους τους πολίτες των ΗΠΑ να έχουν το εμφυτεύσιμοRIFD.

Αυτό το σατανικό σχέδιο προωθείται από την Αμερική. Ενα μικροτσιπ με ένεση στο χέρι σας, που θα περιέχει όλα τα προσωπικά δεδομένα σας για την υγεία, τους τραπεζικούς λογαριασμούς κλπ. Επίσης απο μια συσκευή GPS θα παρακολουθείται ώστε να μπορούν να το απενεργοποιήσουν ανά πάσα στιγμή εάν σας βρίσκουν ύποπτους ή μη πιστούς στην κυβέρνησή τους, ή αν πηγαίνετε ενάντια σε αυτούς ή το σύστημά τους, θα χάσετε όλα αυτά που είχατε πάντα.

Σύντομα αυτή η συσκευή θα γίνει κοινή ακριβώς όπως οι πιστωτικές κάρτες, μετατρέποντας τα χρήματα σε ψηφιακά. Θα γίνει ένα «πρέπει» για κάθε πολίτη με το χρόνο, σύμφωνα με το σχέδιό τους, και στη συνέχεια θα εξαπλωθεί και εκτός Αμερικής, ώστε να μπορούν και να μετατρέψουν όλο τον κόσμο σε σκλάβους με τις ψηφιακές τεχνολογίες τους υπο την εποπτεία του Αντιχρίστου.

ΤΟ ΒΡΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΕ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΡΑΝΙΤΗΣ ΑΠΟ ΕΔΩ

Γράψε απάντηση

Γράψε ο σχολιό σου
Γράψε το όνομά σου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.