Αυτό τουλάχιστον διεφάνη, από απάντησή του σε σχετική ερώτηση του Χατζηνικολάου, σε σημερινή συνέντευξη του ΥΠΕΘΑ στον Real FM… 

Ν. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: Θέλω να ξεκινήσω ρωτώντας, σε ποιο βαθμό δικαιολογούνται οι ανησυχίες που εκφράζονται σήμερα από ορισμένες πλευρές. Για παράδειγμα, έχω μπροστά μου την Ελευθεροτυπία, η οποία διατυπώνει τέτοιες ανησυχίες, για το θέμα τη Α.Ο.Ζ. 

Είστε ανήσυχος;Υπήρξαν ενδείξεις από Τουρκικής πλευράς για επιδιώξεις που υπερβαίνουν τη διεθνή νομιμότητα;
Π. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ: Κοιτάξτε, ανεξαρτήτως του τι έγινε με τη Τουρκία, εγώ θα σας πω ότι δουλειά μας στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας είναι να μην εφησυχάζουμε σε καμία περίπτωση και υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. 
Άρα, μια γενικότερη απάντηση. Δεν εφησυχάζουμε κύριε Χατζηνικολάου ποτέ και για τίποτα, γιατί δουλειά του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας είναι, να έχουν το αξιόμαχο ψηλά, ψηλά την επιχειρησιακή ετοιμότητα, ώστε η αποτρεπτική ικανότητα της χώρας να είναι τέτοια, που να εμπνέει σεβασμό και δέος σε καλούς και κακούς γείτονες, για να μην μπουν ποτέ στο πειρασμό να αμφισβητήσουν κυριαρχικά μας δικαιώματα.

Υ.Γ
Τι εννοεί ο κ. Παναγιωτόπουλος με την έκφραση … “ανεξαρτήτως του τι έγινε με τη Τουρκία”… ;;
Δεν μας το κάνει πιο λιανά…;;

Έγινε κάτι και δεν το καταλάβαμε ;;
Δηλαδή μπορεί να έγινε και “πατάτα”..ή μήπως ο κ. Παναγιωτόπουλος, αναφέρεται στο ΚΑΖΑΝ ΚΑΖΑΝ…;;
ΤΟ ΒΡΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΕ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΡΑΝΙΤΗΣ ΑΠΟ ΕΔΩ

Γράψε απάντηση

Γράψε ο σχολιό σου
Γράψε το όνομά σου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.