Κερκίνη
Τα νερά της φιλοξενούν κάθε χρόνο αμέτρητα είδη πουλιών από όλη την Ευρώπη και προσφέρουν ένα τόπο αναπαραγωγής και ανάπαυσης για το μακρύ δρόμο της επιστροφής τον αποδημητικών πουλιών προς της εύκρατες  χώρες της Αφρικής.
Προσπαθώ κάθε χρόνο να επισκέπτομαι την Λίμνη για να φωτογραφίσω αυτούς τους ακούραστους ταξιδιώτες,πιστή στο ραντεβού τους,αν και ντροπαλή στην παρουσία των ανθρώπων, δίνουν το παρόν και σου χαρίζουν ένα θέαμα μοναδικό.
Το να φωτογραφίζεις την άγρια πανίδα είναι δύσκολο και μερικές φορές επικίνδυνο,μιας και η μητέρα Φύση μερικές φορές θέλει  να προστατέψει της ομορφιές της,όμως το αποτέλεσμα της προσπάθειας αυτής πάντα με ανταμείβει.
Υ.Γ
Ας συμβάλουμε όλοι μας στην διατήρηση αυτής της ομορφιάς και ας προσπαθήσουμε να την διατηρήσουμε άθικτη,για της επόμενες γενιές,ας προσφέρουμε και στα παιδιά μας  αυτήν την ομορφιά που τόσο την θαυμάζουμε.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Γράψε απάντηση

Γράψε ο σχολιό σου
Γράψε το όνομά σου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.