ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΟΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΡΕΥΝΑΣ «ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ, ΕΡΕΥΝΑ»
Ο Ερευνητικός Οργανισμός Ελλήνων και ο Τομέας Έρευνας του Οργανισμού διοργανώνει από Σεπτέμβριο το δικό του Εργαστήρι διαδραστικής και συνεργατικής έρευνας, με τον συμβολικό τίτλο «Πίστευε και μη, ερεύνα», για όλους εσάς που είστε ήδη ερευνητές ή επιθυμείτε να γίνετε. Έλα κι εσύ μαζί μας, να περιπλανηθούμε στον κόσμο της γνώσης και να ανακαλύψουμε όσα δεν έχουν ακόμα ανακαλυφθεί. Το πλήρες πρόγραμμα με τα πεδία έρευνας θα δημοσιευθεί από τον Σεπτέμβριο, ανάλογα και με τα ενδιαφέροντα όσων θα συμμετέχουν. Ιστορία, Θρησκεία, Επιστήμη, Τέχνη, Πολιτική, Θεωρίες Συνωμοσίας και άλλα πολλά, αποτελούν τις θεματικές ενότητες τις οποίες θα προσεγγίσουμε και θα μελετήσουμε σε μια σειρά μαθημάτων, έχοντας την εμπειρία των 11 χρόνων ζωής του ΕΟΕ. Δήλωσε κι εσύ συμμετοχή στέλνοντας συμπληρωμένη την αίτηση εγγραφής http://cl.ly/PedU . Ευχαριστούμε.
Υ.Γ Ο χώρος διεξαγωγής των μαθημάτων θα ανακοινωθεί αρχές Σεπτεμβρίου για την πόλη της Θεσσαλονίκης καθώς και το πρόγραμμα αλλά και οι εισηγητές.
Γραφείο Τύπου ΕΟΕ

 

Γράψε απάντηση

Γράψε ο σχολιό σου
Γράψε το όνομά σου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων.