Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσίασαν τον μήνα που διανύουμε οι αναφορές απο Ινδούς στρατιώτες για θεάσεις UFO, στην περιοχή του Τομέα Landakh στα σύνορα Κίνας-Ινδίας. Ειδικότερα, στις 4 Αυγούστου οι θεάσεις ορισμένων κίτρινων σφαιρών οδήγησαν στην υποβολή ειδικής αναφοράς στο Αρχηγείο του Στρατού, ενω σύμφωνα με δημοσιεύματα τους τελευταίους μήνες έχουν ανακύψει περί τις 100 ανάλογες περιπτώσεις ανθρώπων, οι οποίοι υποστήριξαν ότι είδαν αυτά τα άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα στην περιοχή.

Το Αρχηγείο του Στρατού της Ινδίας απευθύνθηκε σε ειδικούς επιστήμονες, οι οποίοι απέκλεισαν τον ενδεχόμενο πτήσης UFO και ταυτοποίησαν τα «αντικείμενα» αυτά ως τους πλανήτες Δία και Αφροδίτη. Ο Υπουργός Άμυνας δήλωσε στο κοινοβούλιο της χώρας πως δεν υπάρχουν αποδείξεις που να πιστοποιούν ως βάσιμους τους ισχυρισμούς των στρατιωτών για θέαση UFO στα σύνορα με την Κίνα.

UFOs-spotted-in-Ladakh-along-India-China-border

Ωστόσο, βάσει των αναφορών από την περιοχή, τα αντικείμενα αυτά φαίνεται ότι απογειώνονταν πίσω από τα σύνορα των Κινέζων και επέστρεφαν εκεί. Έτσι, κάποιοι υποστηρίζουν ότι μπορεί να πρόκειται για drones του κινεζικού στρατού ή κάποιο άλλο ιπτάμενο όχημα που δοκιμάζουν οι Κινέζοι. Όπως και να έχει το ζήτημα χρήζει παρακολούθησης, καθώς όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά!

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Σύντομα τα 2 προφίλ του ΕΟΕ θα απενεργοποιηθούν. Όλη η δραστηριότητα μας θα μεταφερθεί στην επίσημη like page μας. Κάνε like τώρα προσκάλεσε και τους φίλους σουhttp://facebook.com/eoellas.org

ΕΟΕ

 

Γράψε απάντηση

Γράψε ο σχολιό σου
Γράψε το όνομά σου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.