Όταν λέμε ανοίγουμε αρχεία….το εννοούμε….

Ένα ακόμη αρχείο της βιβλιοθήκης μας άνοιξε…

Και αυτό δεν είναι άλλο απο το αρχείο που περιέχει τον γνωστό Πιερ Πλαντάρ. Δεν τον ξέρετε; Ευκαιρία να τον μάθετε…

Plantard

Εσείς που μιλάτε για τεκτονισμό, μασωνία, αποκρυφισμό, Σιών δεν ξέρετε πραγματικά τί είναι…

priorysion

Το Κοινό της Σιών είναι το όνομα της πιο περίεργης μυστικής ομάδας στην ιστορία. Ένα όνομα που με το πέρασμα των αιώνων έγινε θρύλος και που αποκαλύφθηκε στο ευρύ κοινό με τον Κώδικα Ντα Βίντσι του Νταν Μπράουν. Κατά πολλούς το Κοινό της Σιών είναι μύθος…είναι όμως έτσι; Μια ομάδα απο τα μεγαλύτερα ονόματα των τεχνών και όχι μόνο, όπως ο Ντεμπισσί, ο Μποτιτσέλι, ο Νεύτων και πολλοί άλλοι με πιο πρόσφατο τον Ζαν Κοκτώ το 1963, όπου απο εκεί και ύστερα το τοπίο είναι θολό ως προς το ποιός είναι πλέον στην ηγεσία του Κοινού της Σιών(την ανθρώπινη!!!!!!!!!)

Έγγραφα, σφραγίδες, ανθρώπινες μαρτυρίες, επιβεβαιώνουν την ύπαρξη του Κοινού της Σιών. Εμπνευστής και εφευρέτης, ο Πιέρ Πλαντάρ.Ο Πιέρ Πλαντάρ υποστήριζε οτι ήταν απόγονος της δυναστείας των Μεροβιγγείων.

rd1

To 1956, νόμιμα καταχωρείται μια ομάδα που ονομάζεται Κοινό της Σιων.  Ο σκοπός της ίδρυσης του ήταν να προστατεύσει τους απόγονους του Ιησού και να σώσει το μυστικό της σχέσης του Ιησού με την Μαρία την Μαγδαληνή καθώς και την κατάλληλη στιγμή να επαναφέρει στην εξουσία τους απογόνους του Ιησού για το <<καλό>> της ανθρωπότητας.

…to be continued…

 

Μια ερώτηση μόνο….

Τί θα άλλαζε αν πραγματικά υπήρχε απόγονος του Χριστού;

 

ΕΟΕ

 

Γράψε απάντηση

Γράψε ο σχολιό σου
Γράψε το όνομά σου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.