Εάν βλέπουν όλη την ημέρα τηλεόραση δεν φταίμε εμείς… Εάν περιμένουν τα διαστημόπλοια ή τους κοιλαράδες να τους σώσουν πάλι δεν φταίμε εμείς… Όταν έχεις θέση παίρνεις και ρίσκα… Όταν <<διαβάζεις>> τα γεγονότα κάνεις και λάθη…

Λάθος δεν κάνει αυτός που δεν κάνει τίποτα… και απλά δουλεύει τον κόσμο… Εμείς πάντα είμασταν σαφέστατοι απέναντι σε όλους και σε όλα… Και αυτό το ξέρετε όλοι εσείς καλά που μας διαβάζετε και μας πιστεύετε εδώ και τόσα χρόνια… Η ώρα πλέον κυρίες και κύριοι είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ούτε καν παρά πέντε… Όσο πιο γρήγορα το καταλάβετε θα σωθείτε… Δεν σώζουν πλέον οι ανακοινώσεις από ανύπαρκτες ομάδες που είναι μόνο στην σκέψη κάποιον <<ερευνητών>>. Δεν σώζουν πλέον τα μεγάλα λόγια από μελλοντικούς πολιτικούς που τώρα κρατούν ένα σπαθί από το jumbo και νομίζουν ότι κάποιοι είναι… Τώρα θα δείξουμε ποιός μπορεί, ποιοί είναι έτοιμοι να σταθούν δίπλα στους Έλληνες. Σε όλους τους Έλληνες όμως και αυτούς που πιστεύουν και αυτούς που χλευάζουν… Αυτό έκανε ο Μέγιστος των Ελλήνων, Αλέξανδρος και αυτό πρέπει να πράξουμε και εμείς… Αρκετά ευγενικά γράφουμε εκεί που πιάνει μελάνι όλους αυτούς που μας λένε ότι ζούμε από τα παραμύθια, από τα like και από όλα αυτά που αυτοί είναι ανίκανοι να αποκτήσουν… Το να είσαι 24 ώρες το 24ωρο στο facebook με ψεύτικο όνομα, κανείς να μην ξέρεις τι δουλειά κάνεις και πως πληρώνεις το internet σου αυτό είναι εύκολο… Το δύσκολο είναι να βγεις έξω στο δρόμο και να παρακινήσεις όλους τους Έλληνες να μάθουν και όχι να ενημερωθούν… Η γνώση είναι αυτή που σώζει μόνο τώρα!!! Και αυτό φυσικά δωρεάν, ούτε με 1, ούτε με 2, ούτε με 3 ευρώ…. Εμείς αυτό πράξαμε και αυτό θα συνεχίσουμε να πράττουμε. Δεν ξεχάσαμε την υπόσχεση που δώσαμε 5 φίλοι το 2001… Εγώ, ο Μάκης, οι δυο Απόστολοι και ο Φώτης. Δεν θα πουλήσουμε ποτέ την πατρίδα μας για τα λεφτά ή επειδή εμείς οι ίδιοι θα είμαστε σε κίνδυνο…  Αυτό φυσικά κανείς σας δεν μπορεί να το καταλάβει γιατί απλά δεν το έχει ζήσει… Σε λίγα λεπτά (παγκοσμίου ρολογιού) θα μπούμε σε ένα δρόμο δίχως επιστροφή… Θα σπάσουν τσιμέντα πιο απλά…  τα είχαμε πει με το βίντεο μας ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ !!! αλλά τότε είμασταν τρομολάγνοι… Τώρα είμαστε στα πρόθυρα ενός νέου πολέμου με άγνωστες παγκόμιες επεκτάσεις… όποιος έπιασεν, έπιασεν. Αυτοί που είχαν πιάσει και εξέπεσαν θα είναι δυνατή η ΝΕΜΕΣΙΣ… Ζήστε πλέον μέσα στην ιστορία σαν πρωταγωνιστές και όχι σαν κομπάρσοι… Η ώρα ήρθε… ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ !!!

Υ.Γ Όμως να μην με φοβηθείς
είναι θυμός της προσμονής
στα μάτια μου να μην το δείς
φύγε να τελειώνει

Δώσε ένα τέλος να αρμόζει
κάνε μια έξοδο μεγάλη
να σε χειροκροτήσουμε όλοι
τα πλήθη μάγεψε και πάλι…

Έτοιμος είμαι… στο κλείσιμο ανοίγω…

Πρόδρομος Κοφσανίδης Πρόεδρος ΕΟΕ

 

Γράψε απάντηση

Γράψε ο σχολιό σου
Γράψε το όνομά σου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.