Πολλά έχουν γραφτεί, άλλα τόσοα ειπωθεί για την δολοφονία του Κέννεντυ. Όλοι μας έχουμε στο μυαλό μας ένα μακρινό βίντεο που κάποιος ελεύθερος σκοπευτής τον πυροβολεί από απόσταση.

Ο ελεύθερος σκοπευτής με το όνομα Όσβαλτ πιάστηκε αλλά πριν ξεκινήσει το δικαστήριο πυροβολήθηκε και σκτοτώθηκε και αυτός. Έτσι ποτέ δεν ακούσαμε αυτά που ήθελε να πει… Τον σκότωσε όμως ο Όσβαλτ; Πυροβολήθηκε και μέσα από το αυτοκίνητο; Από δικό του άνθρωπο;  Η τελευταία κυβερνητική έρευνα, δεν συμφώνησε με το πόρισμα της Επιτροπής Γουόρεν, καθώς συμπέρανε πως υπήρχαν τουλάχιστον δύο σκοπευτές εκείνη την ημέρα στην Dealy Plaza του Ντάλας. Κι ακόμη, με την υπόθεση αυτή ποτέ δεν ασχολήθηκε σοβαρά το αμερικανικό νομικό σύστημα κυρίως από έλλειψη σοβαρών στοιχείων. Έτσι η υπόθεση της δολοφονίας του προέδρου Κένεντι παραμένει ουσιαστικά ανοικτή. Μήπως πρέπει να προσέξουμε την κίνηση της γυναίκας του, της Τζάκι Κέννεντυ, που αντί να σκύψει εντός του αυτοκινήτου όπως προστάζει η ψυχολογία εκείνη της ώρας, αυτή για να αποφύγει τον κίνδυνο βγαίνει έξω από το αμάξι μιας και ο κίνδυνος είναι μέσα σε αυτό;

Ας δούμε ένα βίντεο που ξεκαθαρίζει τα πράγματα. Προσέξτε τον οδηγό του που γυρίζει και τον πυροβολεί…

Τα συμπεράσματα δικά σας…

ΕΟΕ

Γράψε απάντηση

Γράψε ο σχολιό σου
Γράψε το όνομά σου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.