Το κράτος επωφελείται απο τον ίδιο του τον φόβο. Κάθε σύγκρουση εξαρτάται απο τους εξοπλισμούς και την χρηματοδότηση, με αποτέλεσμα οι κατασκευαστές όπλων και οι τράπεζες να λατρεύουν τους πολέμους.. Σεπτέμβριος 2000: η CIA παραδέχεται κάτι που αρκετοί δημοσιογράφοι, συγγραφείς, ομάδες ανθρωπίνων δικαιωμάτων και πολιτικοί σε όλον τον κόσμο ισχυρίζονται απο το 1945.

5426142330_b860bfd227_z

Ότι μετά την ήττα της Γερμανίας στον Β´ παγκόσμιο πόλεμο, η CIA και οι βρετανικές υπηρεσίες πληροφοριών είχαν κρύψει, χρηματοδοτήσει και αποκαταστήσει χιλιάδες Ναζί σε μια τεράστια αντι-κατασκοπευτική επιχείρηση ενάντια του κομμουνισμού. Ως αντάλλαγμα για το ότι πολέμησαν τον κομμουνισμό, χιλιάδες βρετανοί της Γκεστάπο, της Βερμαχτ και των SS, πολλοί εκ των οποίων καταδικασμένοο για εγκλήματα πολέμου, κατάφεραν να » ξεπλύνουν» το παρελθόν τους και να απελευθερωθούν. Τα φασιστικά μυστικά εκμεταλλεύονται και δημιουργείται η βασική πηγή πληροφοριών του ΝΑΤΟ με την συνθήκη της Βαρσοβίας. Οι πρώτες επιτυχίες της επιχείρησης περιελάμβαναν την παροχή πληροφοριών σχετικά με την ανάπτυξη των σοβιετικών μαχητικών αεροπλάνων και προειδοποιήσεις για την επαναστραρικοποίηση της Ανατολικής Γερμανίας. Όπως φαίνεται, η CIA βοηθήθηκε ώστε να πραγματοποιήσει τον αιφνιδιασμό στο Ιράν. Το πρόγραμμα επέφερε επίσης και τεχνολογικά οφέλη για τος ΗΠΑ. Η τεχνική μονάδα της υπηρεσίας πληροφοριών του στρατού αναζήτησε τους καλύτερους επιστήμονες των Ναζί για να ενισχυθεί η Αμερικάνικη οικονομική ανάπτυξη, δηλαδή, ένα είδος πολεμικών αποζημιώσεων. Μια άλλη Ναζιστική επιστημονική έρευνα που συνέχισε να υπάρχει με την μια ή την άλλη μορφή, περιελάμβανε την δουλειά που είχε περισωθεί απο το πρόγραμμα ατομικής βόμβας της Γερμανίας και πειράματα που είχαν γίνει σε ανθρώπους με αέρια, διακύμανση ατμοσφαιρικής πίεσης, αποστείρωση και έλεγχο του νου.

Δεδομένου λοιπόν οτι ο πόλεμος είναι μια πολυέξοδη επιχείρηση, τί είναι αυτό που ωθεί κάποιον τόσο πολύ να εμπλακεί;;; Τα συμπεράσματα δικά σας

ΕΟΕ

Γράψε απάντηση

Γράψε ο σχολιό σου
Γράψε το όνομά σου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.