Πριν 2 εβδομάδες περίπου είχαμε γράψει ένα άρθρο με τίτλο ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΑΕΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ… (μπορείτε να το διαβάσετε από εδώ http://www.eoellas.org/2013/08/25/somaxipnaeisimadia/). Σε αυτό το άρθρο λοιπόν σας είπαμε για 3 ανθρώπους που είχαν έρθει σε επικοινωνία μαζί μας και μας είχαν δείξει ένα περίεργο σημάδι που είχε εμφανιστεί στο σώμα τους. Το σημάδι ήταν το ίδιο και στους 3 χωρίς φυσικά να γνωρίζουν ο ένας τον άλλον.

Αντίγραφο_από_DSC00289

Το σημάδι

Μετά την δημοσίευση του άρθρου μας λοιπόν, ένας φίλος μας από την Ιορδανία μας έστειλε αυτό το μήνυμα : hiiiiiiiiiii the word on body mean spilling Rum Rum mean the Valley where Petra located there… Δηλαδή  Το σημάδι στο χέρι του ανθρώπου αυτού προσδιορίζει αυτό το σημείο… είναι η ονομασία http://en.m.wikipedia.org/wiki/Wadi_Rum .Λέγεται Petra… Μετά από αυτή την πληροφορία όλη η παραπάνω ιστορία αποκτά νέο νόημα… Είναι ο προορισμός αυτών των ανθρώπων η  Πέτρα στην Ιορδανία; Υπάρχει κάτι μεγαλύτερο εκεί για αυτούς ή για όλους του Έλληνες; Απαντήσεις που ίσως δωθούν σε μελλοντικό άρθρο μας…

ΕΟΕ

Γράψε απάντηση

Γράψε ο σχολιό σου
Γράψε το όνομά σου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων.