Εμείς ως ΕΟΕ έχουμε επιστήσει την προσοχή όλων πολλές φορές στο παρελθόν, όσον αφορά στον κίνδυνο έξαρσης της βίας και μιας πιθανής έκρηξης ανεξέλεγκτων εμφυλίων συγκρούσεων στην πατρίδα μας.  Μας λυπεί το γεγονός ότι βλέπουμε πολλούς συμπολίτες μας να ρίχνουν νερό στον μύλο της βίας, του χάους και του ολέθρου. Όσο τα ξένα και τα εγχώρια κέντρα θα συνεχίζουν να δρουν ακάθεκτα οδηγώντας την Ελλάδα στην καταστροφή, εμείς θα κάνουμε αυτό που ξέρουμε πολύ καλά για ακόμη μία φορά: θα σκοτωθούμε μεταξύ μας. Δεν ζητούμε κάτι που είναι ανέφικτο, αλλά αντίθετα προτείνουμε κάτι που εφαρμόζουμε πρώτα εμείς οι ίδιοι.

ΤΕΛΙΚΑ, ΣΕ ΜΙΑ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΟΠΛΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΟΠΛΩΝ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΗ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!! ΕΑΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΓΝΩΜΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,  ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΑΥΤΟΙ. ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΟΥΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ!!! ΕΙΔΑΛΛΩΣ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΙΩΝ ΜΑΣ!!! ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ!!!

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ (ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΩΣ ΤΕΤΟΙΑ): ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ!!! ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΙΜΑ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΖΩΗ! ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΨΕΜΜΑ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ! ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΤΟΥ ΕΚΛΙΠΟΝΤΟΣ.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΟΕ

Γράψε απάντηση

Γράψε ο σχολιό σου
Γράψε το όνομά σου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.