Αυτή κατέληξε να είναι η νεολαία αυτής της χώρας, η οποία ενόσω η χώρα καταστρέφεται, αυτή φροντίζει να παίζει ξύλο προτάσσοντας τις «ιδεολογικές» τις παρωπίδες, έξω από την Βουλή όπου ψηφίζεται η καταδίκη της χώρας. Αυτοί είναι οι πολίτες που αντί να σώσουν το εμείς βυθίζονται στον εγωισμό και την μιζέρια τους, θέλοντας να επικρατήσουν ο ένας έναντι του άλλου. Πέτρες, μολότοφ, κοντάρια, κράνη, ξύλο… Μόλις 2 χρόνια πριν. Η χώρα βρίσκεται υπό κατοχή και το «διαίρει και βασίλευε» σε πλήρη εφαρμογή. Όπως παρατηρούμε δεν υπάρχουν ούτε «τάγματα ασφαλείας» ούτε και ομάδες οργανωμένες για πόλεμο. Δεν υπάρχουν εντολές, δεν υπάρχουν αντιμέτωπες οργανώσεις – «δημοκρατικές» πάντα -, δεν υπάρχουν άνθρωποι με το μίσος ζωγραφισμένο στα πρόσωπά τους. Δεν υπάρχει δίψα για αίμα. Εδώ μας κατήντησε το περιώνυμό σας «συνταγματικό τόξο»… Να χαίρεστε τον λαό που παιδεύσατε, την νεολαία που φτιάξατε, την κατάντια που μας πλασάρατε για αγώνα και υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων!

Στο παρακάτω βίντεο, στο 7:26, άντρας των ΜΑΤ μετά από ερωτήσεις πολιτών απαντά πως δεν παρεμβαίνουν στην διαμάχη αντιεξουσιαστών και κομμουνιστών, γιατί το ίδιο το ΠΑΜΕ ζήτησε από την αστυνομία να μην παρέμβει. Αληθεύει κάτι τέτοιο; Κι αν ναι, η ελληνική αστυνομία δέχεται εντολές από οργάνωση του ΚΚΕ; Θα μπορούσαμε να σκεφτούμε πως υπάρχουν θύλακοι του ΚΚΕ μέσα στις τάξεις της αστυνομίας; Τι συμβαίνει ακριβώς; Τι παιχνίδια παίζονται στις χαραμάδες του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου»; Θα πάρουμε απαντήσεις ποτέ; Κι από ποιον;

Σχόλιο ΕΟΕ: ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ!!! ΑΝΤΙΔΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΛΟΒΟΤΟΜΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ!!! ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ!!!

ΕΟΕ

Γράψε απάντηση

Γράψε ο σχολιό σου
Γράψε το όνομά σου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων.