Επειδή πολλά ακούσαμε για την «στρατολήγηση» εφήβων στα γυμνάσια και τα λύκεια της χώρας, έχοντας τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης να διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους για τις ανεπίτρεπτες αυτές πρακτικές, εμείς θέλουμε να είμαστε δίκαιοι. Πότε αυτοί οι «κύριοι» που είναι στα payroll οργανισμών και μεγαλοεπιχειρηματιών και κρατικών υπηρεσιών διαμαρτυρήθηκαν για την διείσδυση στα σχολεία της πολιτικής προπαγάνδας από την αριστερά; Ουδέποτε!!! Πόση υποκρισία κρύβετε «κύριοι» όταν σε θέμα που είχε ανακύψει με φυλλάδια που μοίραζε πέρσι το Π.Α.ΜΕ. στα σχολεία για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου δεν δείξατε να ενοχλείστε από την «αντίστοιχη» στρατολόγηση των μαθητών από την πολιτική παράταξη του Κ.Κ.Ε; Εκεί δεν μας πειράζει; Εκεί είναι προοδευτική, αριστερή, αγωνιστική πράξη; Ουαί υμίν, γραμματείς και φαρισαίοι υποκριταί!!!

Στο φυλλάδιο που μοίραζε το Π.Α.ΜΕ. κατά την εθνική επέτειο στα σχολεία αναγράφονταν οι απόψεις του Κ.Κ.Ε. για την «ταξική» επανάσταση, η οποία απελευθέρωσε την πατρίδα μας και παρουσιαζόταν μια εντελώς διαφορετική εικόνα από αυτή που υπάρχει στα σχολικά εγχειρίδια. Βρίσκετε ορθή μια τέτοια στάση η οποία εκπορεύεται από ένα κόμμα που συμπεριλαμβάνεται στο «συνταγματικό τόξο»; Δεν αποτελεί μια τέτοια πράξη παράβαση των ορίων που έχουν να κάνουν με την συντεταγμένη οργάνωση της παιδεία, η οποία καταρτίζεται από το επίσημο ελληνικό κράτος; Είναι απορίας άξιο, ενώ όλοι γνωρίζουμε για την διείσδυση των πολιτικών χώρων στην παιδεία (λύκεια και πανεπιστήμια), εσείς οι «περιώνυμοι λειτουργοί της αδέσμευτης ενημέρωσης» του ελληνικού λαού, να εξανίσταστε μόνο για την περίπτωση της Χρυσής Αυγής… Και για του λόγου το αληθές, ορίστε το φυλλάδιο στο οποίο αναφερόμαστε:

πρπαγανδα κκε στα σχολεια

 

ΣΧΟΛΙΟ ΕΟΕ: ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ! Η ΣΑΠΙΛΑ ΚΑΙ Η ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΠΕΙΡΕΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑ!!!

 

ΕΟΕ

 

 

Γράψε απάντηση

Γράψε ο σχολιό σου
Γράψε το όνομά σου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων.