Σε όλο αυτόν τον ορυμαγδό των εξελίξεων που μας κατακλύζει καθημερινά, γίνεται λόγος για την βία της ακροδεξιάς. Καταδικάζετε την βία των άλλων αλλά όχι την δική σας. Δεν θα πούμε πολλά λόγια…Οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους. Μαζί με τα εκατομμύρια της Siemens και των μεγαλοεργολάβων, τα δισεκατομμύρια των εξοπλιστικών προγραμμάτων, τηνπροδοσία του χρηματιστηρίου και του Δ.Ν.Τ., ορίστε και τα τάγματα εφόδου της νεολαίας σας. Το ευφυολόγημα περί συνταγματικού τόξου και οι αιτιάσεις για την δημοκρατικότητά σας καταρρίπτονται από την πραγματικότητα. Είστε ψεύτες, κλέφτες, απατεώνες, υποκριτές, υποθάλπετε την βία και δυστυχώς για τον ελληνικό λαό, αυτή την στιγμή κυβερνάτε ακόμα. Θαυμάστε τα τάγματα εφόδου της Π.Α.Σ.Π., της φοιτητικής παράταξης του ΠΑΣΟΚ, και το «ιδεολογικό – δημοκρατικό» τους έργο:

ΣΧΟΛΙΟ ΕΟΕ: ΕΞΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΒΙΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ! ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

ΕΟΕ

Γράψε απάντηση

Γράψε ο σχολιό σου
Γράψε το όνομά σου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.