Επειδή υποσχεθήκαμε να παρουσιάσουμε τα «τάγματα εφόδου» όλων των πολιτικών παρατάξεων και την κατάντια της ελληνικής νεολαίας, θα συνεχίσουμε να αναρτούμε βίντεο και στοιχεία από την πραγματικότητα που όλοι οι πληρωμένοι λιβανιστές της «επανάστασης», της «προόδου», του «φιλελευθερισμού» και της «νηφαλιότητας», όλοι οι δήθεν προστάτες της νεολαίας που είναι το μέλλον του τόπου, όλα τα πληρωμένα και ελεγχόμενα τσοντοκάναλα της διαπλοκής, του καταναγκασμού, του ελέγχου και της υποταγής, δεν θέλουν να σας δείξουν. Φυσικά, οι περισσότεροι νέοι γνωρίζουν τι συμβαίνει. Ωστόσο, λίγοι έχουν το θάρρος να περιγράψουν την αλήθεια χωρίς φόβο και παρωπίδες. Εμείς είμαστε εδώ για να το πράξουμε.

Τα λόγια είναι περιττά! Νοέμβριος 2012, Κομοτηνή. Τελετή και κατάθεση στεφάνων στην μνήμη των θυμάτων της επετείου του Πολυτεχνείου. Οι τραμπούκοι των πολιτικών παρατάξεων σε μια άνευ προηγουμένου παράσταση ανηθικότητας, τραμπουκισμού, φασιστικής βίας και παράνοιας!!! Αυτά εδώ τα παιδιά είναι τα νειάτα της Ελλάδος. Είναι το μέλλον της πατρίδας μας. Και κάποιοι ακόμα νομίζουν πως τα βλαστάρια τους, που τα ανάθρεψαν στους κομματικούς και ιδεοληπτικούς δοκιμαστικούς σωλήνες τους, πρόκειται να φέρουν έναν νέο κόσμο, πιο δίκαιο, πιο όμορφο και πιο καθαρό… Καμαρώστε την κομματικοποιημένη νεολαία και αναλογιστείτε όλους αυτούς επιστήμονες, δικηγόρους, γιατρούς, γονείς… Θα χαμογελάσετε ή θα σας πιάσει μια ανεξήγητη θλίψη;;;

ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ: ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ!!!

 

ΕΟΕ

Γράψε απάντηση

Γράψε ο σχολιό σου
Γράψε το όνομά σου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων.