Ο λαός που πάντα προδίδεται και πάντα ανέχεται… Τα νέα μνημονιακά μέτρα για το 2014 έρχονται. Κόβονται επιδόματα, προνόμια για τα ασθενέστερα στρώματα, κόβεται το ΕΚΑΣ από τους μικροσυνταξιούχους, συνεχείς τρύπες στον προϋπολογισμό ανακαλύπτονται, τα σκάνδαλα συνεχίζουν και πάει λέγοντας.

Πρόσφατα είδε το φως της δημοσιότητας το θέμα με την κόρη της κ. Μπακογιάννη, η οποία παίρνει τεράστιο μισθό λόγω ονόματος. Άλλη περίπτωση είναι οι φωτογραφικές αναθέσεις έργων του ΥΠΕΚΑ σε «κολλητό» του υπουργού, σύμφωνα με τα επίσημα αρχεία που δημοσιοποιήθηκαν από το «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» (το οποίο και πάνε να κλείσουν), τρομερές σπατάλες από υπουργούς και κολαούζους, πιθανή απελευθέρωση των πλειστηριασμών που την συζητάνε όλοι. Κι ακόμα, ανάληψη πολιτικών πρωτοβουλιών σύμφωνα με έξωθεν απαιτήσεις και εντολές (σιωνιστικό αμερικάνικο λόμπυ, Βερολίνο κ.λπ.), ψέμματα, υποκρισία εκ μέρους του πολιτικού συστήματος, αερολογίες περί δήθεν ανάπτυξης, ενώ ταυτόχρονα ουδείς εκπόνησε σχέδιο για την ανάπτυξη αυτή. Αύξηση του χρέους σε 326 δις το 2013 από 291 δις το 2009, μετά από κουρέματα που δήθεν οδήγησαν σε μείωση του χρέους κατά 144 δις ευρώ. Κι όλα αυτά για να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητα των τραπεζών. Οι μεταρρυθμίσεις συνεχίζονται αλλά χωρίς να γίνονται, γιατί για τα λαμόγια και τους ημέτερους συμβαίνει ό,τι συνέβαινε τόσα χρόνια: συνεχίζουν να σε κλέβουν!!! Και σου πλασάρουν ότι μεταρρύθμιση είναι το ξεπούλημα της πατρίδας και κάθε πόρου αυτής της χώρας.

Ταυτόχρονα, ενώ στην Ελλάδα ιδεολογικά ο φασισμός και ο εθνικοσοσιαλισμός αφορά το πολύ περί το 0,05- 0,1 % του εκλογικού σώματος, σε έπεισαν ελληνικέ λαέ ότι ο εχθρός σου και ο εχθρός της δημοκρατίας είναι ο φασισμός. Κι εσύ πρέπει να τον συντρίψεις τον φασισμό που είναι αντισυνταγματικός για να  μπορέσεις να συνεχίσεις να ζεις σε δημοκρατία. Κατάλαβες γιατί; Μήπως κατάλαβες; Κατάλαβες γιατί τα τσοντοκάναλα της διαπλοκής παίζουν νυχθημερόν Χρυσή Αυγή; Κατάλαβες γιατί στήθηκε όλο αυτό το τηλεοπτικό σόου; Κατάλαβες ότι έτσι σε έχουν διχασμένο, να τρως τα κομμάτια σου, να αυξάνουν την ανθρωποφαγία σου και την δίψα σου για αίμα, ώστε αυτοί να συνεχίσουν να κάνουν απρόσκοπτα την δουλειά τους; Κατάλαβες ότι είσαι πειραματόζωο για τον υπόλοιπο πλανήτη; Κατάλαβες ότι θέλουν να σε εξαφανίσουν από προσώπου γης, σε κατηγορούν ότι είσαι ρατσιστής, ενώ τον μεγαλύτερο ρατσισμό τον εφαρμόζουν πάνω σου; στους γονείς σου; Στα παιδιά σου; Στους συνανθρώπους σου; Τα κατάλαβες αυτά ή όχι ακόμα;

ΥΓ. Κι αν δεν θες να καταλάβεις μπορείς να συνεχίσεις να παρακαλάς με σκυμμένο το κεφάλι για ένα κομμάτι ψωμί…χωρίς αξιοπρέπεια, χωρίς πίστη, χωρίς όραμα για σένα και τα παιδιά σου!

ΕΟΕ

Γράψε απάντηση

Γράψε ο σχολιό σου
Γράψε το όνομά σου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.