Στην Ελλάδα, αν θες να γίνεις πρωθυπυργός, υπουργός ή βουλευτής δεν χρειάζεται να υπηρετήσεις την στρατιωτική σου θητεία όπως οι υπόλοιποι συμπολίτες σου, ή στην αντίθετη περίπτωση θα υπηρετήσεις με εντελώς διαφορετικούς όρους.

Στην υποτιθέμενη δημοκρατία της οποίας διατείνονται ότι είναι υπερασπιστές και υπέρμαχοι, στην δημΟΡΚρατία των βολεμένων, των λαμογιών, των ψευτών και των προδοτών, οι πολιτικοί που σας κουνάνε το δάχτυλο από τηλεοράσεως, θεωρούν πως δεν έχουν τις ίδιες υποχρεώσεις όπως οι υπόλοιποι Έλληνες απέναντι στην Πολιτεία, στην Πατρίδα, στον Λαό.

Κι ενώ επιβάλλουν αβάσταχτα και τυραννικά μέτρα, ενώ παρακολουθούν τους πολίτες και τους αντιπάλους τους, ενώ πάνε να σκλαβώσουν την χώρα μέχρι το 2064 με το περίφημο ομόλογο των 50 ετών, το οποίο θα φέρει νέο μνημόνιο -σκλαβώνοντας έτσι 2 και 3 γενιές Ελλήνων, εάν υπάρξουν τέτοιες- και την στιγμή που προσλαμβάνουν, εφόσον δεν το έχουν διαψεύσει ακόμα, μισθοφόρους από το εξωτερικό, διαλύοντας τα ελληνικά σώματα ασφαλείας, εκείνοι συνεχίζουν να κάνουν μπίζνες με τα αφεντικά και με τους κολαούζους τους.

Στο βίντεο που ακολουθεί βλέπουμε τους πολιτικούς που ενώ διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους για την δημοκρατία και τα δικαιώματα των πολιτών, οι ίδιοι έχουν καταπατήσει την δημοκρατία και έχουν λειτουργήσει σε βάρος των υπολοίπων συμπολιτών τους. Στην Ελλάδα, αν λειτουργείς μόνο για τον εαυτούλη σου μπορείς να γίνεις μέχρι και πρωθυπουργός!!!

ΕΟΕ

Γράψε απάντηση

Γράψε ο σχολιό σου
Γράψε το όνομά σου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.