Σύμφωνα με δημοσιεύματα τουρκοκυπριακών εφημερίδων, όπως επί παραδείγματι της «Χαλκίν Σεσί» (Φωνή του Λαού), έχει συμφωνηθεί και δρομολογηθεί ήδη αμοιβαία επίσκεψη αξιωματούχων της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς σε Άγκυρα και Αθήνα αντίστοιχα (http://www.ikypros.com).

Οι κ. Ανδρέας Μαυρογιάννης και Οσμάν Ερτούγ θα επισκεφθούν τις δύο πρωτεύουσες για να συζητηθούν θέματα που αφορούν τις δύο πλευρές (αναρωτιόμαστε ποια θα είναι αυτά τα θέματα) μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου.
Ως τι θα επισκεφθούν οι συγκεκριμένοι κύριοι Ελλάδα και Τουρκία; Όπως γνωρίζουμε, αυτή την στιγμή, αναγνωρισμένη κρατική οντότητα είναι αυτή της Κυπριακής Δημοκρατίας. Ο Τουρκοκύπριος απεσταλμένος θα επισκεφτεί την Αθήνα με ποια ιδιότητα; Τι διαβατήριο έχει ο εν λόγω κύριος;

Κύριοι της κυβέρνησης βαδίζετε σε τεντωμένο σχοινί. Η υποδοχή Τουρκοκύπριου απεσταλμένου του ψευδοκράτους για επίσημες συζητήσεις με τον Έλληνα Υπ. Εξ κ. Ευάγγελο Βενιζέλο συνιστά ή όχι DE FACTO ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ του τουρκοκυπριακού μορφώματος, το οποίο έχει προκύψει από ένοπλη εισβολή των Τούρκων, παράνομή κατοχή εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας και καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των Κυπρίων αδελφών μας; Τι λέει το Υπουργείο Εξωτερικών; Τι λέει ο πρωθυπουργός;

Υ.Γ. Οι δημοσιογραφάρες της ανθελληνικής τηλεόρασης και των Μ.Μ.Ε. γιατί δεν μεταδίδουν αυτή την είδηση; Γιατί τηρούν σιγήν ιχθύος; Δεν αποτελεί η εξέλιξη αυτή είδηση για τα μέτρα και τα σταθμά της βρώμικης και κατευθυνόμενης «τηλεθέασής» σας; ΝΤΡΟΠΗ «ΚΥΡΙΟΙ»! ΝΤΡΟΠΗ!

ΕΟΕ

Γράψε απάντηση

Γράψε ο σχολιό σου
Γράψε το όνομά σου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων.