Μας εστάλη ένα email το οποίο καλεί σε γενική πολιτική απεργία διαρκείας στις 28 Οκτωβρίου 2013, με στόχο την αντίδραση απέναντι στην γενοκτονία που συντελείται κατά του ελληνικού λαού και την απελευθέρωση της πατρίδας από τους κατακτητές του μνημονίου και των τοκογλύφων του διεθνούς κεφαλαίου.

Οι θέσεις που εκφράζονται και στο βίντεο που συμπεριλαμβάνεται στο email, είναι θέσεις που εκφράζουν κι εμάς ως ΕΟΕ και, άλλωστε, πολλές φορές τις έχουμε υποστηρίξει με το έργο, τα βίντεο και τις εκπομπές μας. Η ανάγκη για αντίδραση και εθνική ομόνοια είναι τώρα πιο αδήριτη από ποτέ! Όπως έχουμε δηλώσει κατά καιρούς, η πιο έξυπνη και η πιο αποδοτική κίνηση είναι να κάνει κάποιος αυτό που το σύστημα δεν περιμένει! Μπορούμε να κόψουμε την τροφοδοσία του «κτήνους»! Η αντισυνταγματική εγκληματική συμμορία του κομματοκρατικού τόξου είναι ο εχθρός της πατρίδας, του έθνους, του λαού και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε τούτη εδώ την χώρα!

ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ-ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ-ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ-ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!! Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ-Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ!!!

Σας παραθέτουμε το πλήρες κείμενο:

«Συν Έλληνες έφτασε η στιγμή να απελευθερώσουμε την Ελλάδα μέσω της ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΉΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ. Είναι ο μόνος αναίμακτος τρόπος να ελευθερώσουμε την Ελλάδα, ενάντια στον εμφύλιο που προσπαθεί να δημιουργήσει το σύστημα.
Στο email αυτό θα βρείτε φυλλάδιο (ή φτιάξτε το δικό σας) ενημέρωσης του κόσμου που δεν έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο. Παρακαλούμε κοινοποιήστε το σε blogs, emails, φόρουμ, facebook, ώστε να τοιχοκολληθεί σε μέσα μαζικής μεταφοράς, (μετρό, στάσεις λεωφορείων κ.τ.λ.), γήπεδα, δημόσιες υπηρεσίες, πανεπιστήμια, σχολεία, χώρους εργασίας, εκκλησίες.
Πρέπει να προτρέψουμε τους Έλληνες πολίτες, ενεργά να συμμετέχουν στην αποκατάσταση της Δημοκρατίας, με τηλέφωνα σε εκπομπές (ραδιόφωνο και τηλεόραση), να αφυπνιστεί ο κόσμος, που φοβισμένος κάθε μέρα ακούει αρνητική προπαγάνδα!
Εδώ και 3 χρόνια κάνετε αναρτήσεις ή διαβάζεται το πώς καταστρέφεται η Ελλάδα. Είναι επιτακτική ανάγκη τουλάχιστον η πρώτη ανάρτηση σας (μόνιμα) να αφορά (Γενική Πολιτική Απεργία, την αποκατάσταση της Δημοκρατίας ή την ανύψωση του ηθικού των Ελλήνων).
Ας σταματήσουμε πλέον να δημιουργούμε κατάθλιψη, και κατά συνέπεια αδυναμία αντίδρασης, και ας ανεβάσουμε το ηθικό των Ελλήνων! Έχουμε πόλεμο το έχετε κατανοήσει? 4000+ νεκροί… μας παίρνουν την πατρίδα…και εσείς ρίχνεται μια ντουφεκιά στον αέρα και φεύγετε? Και όχι μόνο αυτό αλλά φωνάζετε κιόλας “οι εχθροί είναι πολλοί!” Πλέον όσοι δεν συμβάλλουν στην προσπάθεια απελευθέρωσης της Ελλάδος, όσοι δεν συνεισφέρουν στην ενότητα των Ελλήνων, θα μείνουνε στην ιστορία ως σύγχρονοι εφιάλτες, έστω και μέσω της αδράνειας τους. (Η αποστολή αυτού του email σε 500 γνωστά blogs, θα αποδείξει στους πολίτες ποιοι είναι πραγματικοί πατριώτες). Οι αποδείξεις ότι όλα τα κόμματα είναι του συστήματος υπάρχουν, οι εκλογές δεν πρόκειται να αλλάξουν τίποτα! Ας σταματήσουμε να εθελοτυφλούμε επιτέλους!
Ήρθε η ώρα να ενωθούμε όλοι οι Έλληνες, και να συνειδητοποιήσουμε την ΔΥΝΑΜΗ που έχουμε! ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ!  Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ».

Γενική πολιτικη απεργια

ΕΟΕ

Γράψε απάντηση

Γράψε ο σχολιό σου
Γράψε το όνομά σου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.