Λίγο πριν τις 19.30 έγινε στο Ν. Ηράκλειο Αττικής εν ψυχρώ δολοφονία 2 μελών της Χρυσής Αυγής, έξω από τα γραφεία της Τ.Ο. του κόμματος. Η επίθεση αυτή, η οποία έγινε με αυτόματο όπλο σύμφωνα με τις πρώτες πηροφορίες,  ήταν άψογα οργανωμένη και επαγγελματική.

Οι δύο νεκροί, 20 και 23 χρόνων, υπέκυψαν σχεδόν αμέσως στα βαρεία τραύματά τους στον θώρακα και το κεφάλι, ενώ ένας 29χρονος δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή. Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα άνοιξε τον ασκό του Αιόλου και τώρα είμαστε μάρτυρες νέας δολοφονικής επίθεσης απέναντι σε νέους Έλληνες. Το αποψινό τυφλό χτύπημα είναι πολύ περίεργο, ειδικά στην συγκυρία που διανύουμε, ενώ μπορεί να προκαλέσει πολλές σκέψεις για τον χρόνο της επίθεσης.

Η ουσία είναι ότι βρισκόμαστε σε πόλεμο και δεν το έχουμε καταλάβει. Η γενοκτονία των Ελλήνων βρίσκεται σε εξέλιξη και πλέον είναι ξεκάθαρο ότι επιχειρείται αποσταθεροποίηση της χώρας. Αναμένουμε εξελίξεις και πληροφορίες. Από ό,τι φαίνεται από εδώ και πέρα κανείς δεν είναι ασφαλής. Ο καθένας μπορεί ξαφνικά να γίνει στόχος, μιας και η ιδεολογική τρομοκρατίας, τα όπλα που κυκλοφορούν ελεύθερα και οι οικονομικές-πολιτικές-κοινωνικές συνθήκες δημιουργούν αυτοματισμούς στην κοινωνία, η οποία αντιδρά σπασμωδικά. Φυσικά, ας μην λησμονούμε και το γεγονός της πληθώρας των πρακτόρων, οι οποίοι κάνουν τις «διακοπές» τους στην χώρα μας.

Θα επανέλθουμε με νέα ανάρτηση για το θέμα. Έλληνες, οι καιροί είναι πονηροί… Καιρός να δώσουμε την απάντησή μας σε όσους επιβουλεύονται την εθνική κυριαρχία της πατρίδας μας!!! Η Ελλάδα δεν βρίσκεται σε κατάσταση Ειρήνης!!! Ακόμα κι αν θέλουν να ανοίξουν κάποιοι τον φαύλο κύκλο της αδελφοκτόνου βίας, ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ!

ΕΟΕ

Γράψε απάντηση

Γράψε ο σχολιό σου
Γράψε το όνομά σου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.