Ο Ανδρέας Παπανδρέου αν έλεγε σήμερα αυτά που είπε το 1995 στην Σύνοδο κορυφής των Καννών, θα χαρακτηριζόταν και αυτός συνωμοσιολόγος. Οι πιέσεις για το Μακεδονικό ζήτημα, η συρρίκνωση της δύναμης των εθνικών κυβερνήσεων και της δημοκρατίας, το Διευθυντήριο και όλα όσα περιγράφουν τις καταστάσεις που βιώνουμε σήμερα είναι πράγματα τα οποία πολλοί από εμάς ισχυριζόμαστε, την ίδια στιγμή που οι δήθεν γνώστες της ορθόδοξης πολιτικής και οικονομίας μας χαρακτηρίζουν συνωμοσιολόγους και χίλαι δυο άλλα.

Ευτυχώς, άνθρωποι που διαδραματίζουν ρόλο στα πολιτικά πράγματα, κάποια στιγμη σε μια έκρηξη ειλικρίνειας, ομολογούν την αλήθεια έστω και αποσπασματικά. Το μόνο που έχει να κάνει ο σώφρων πολίτης είναι να δει, να κρίνει, να συγκρίνει και να σχηματίσει την άποψη του περί αλήθειας, βάσει των στοιχείων και των γεγονόταν, μακριά από ιδεολογικά στεγανά και πολιτικές γραμμές. Αλήθεια, οι κύριοι στο πασοκ ξέχασαν τον μεγάλο τους ηγέτη; Ξέχασαν τον ιδρυτή της παράταξής τους και σήμερα, έτσι απλά, ακολουθούν τις προσταγές του Διευθυντηρίου και στέκονται απέναντι από τον λαό; Και ποιο είναι αλήθεια αυτό το Διευθυντήριο που από το 1995 μας είχε προειδοποιήσει ο Ανδρέας Παπανδρέου για την δράση του;  Τι λέτε;

ΕΟΕ

Γράψε απάντηση

Γράψε ο σχολιό σου
Γράψε το όνομά σου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων.