Ένα περίεργο πείραμα ξεκίνησε η Candy Chang στην Νέα Ορλεάνη των ΗΠΑ, έπειτα από μια προσωπική απώλεια που είχε στην ζωή της. Μέσα από την θλίψη και τις προσωπικές στιγμές που μοιράστηκε, αναλογίστηκε τον θάνατο, την καθημερινότητα, τα μικρά που χάνουμε στην ρουτίνα που βιώνουμε συνεχώς. Σκέφτηκε πως μια υπενθύμιση κάθε μέρα τού τι είναι στ’ αλήθεια σημαντικό στην ζωή μας, θα κατάφερνε να την κάνει ομορφότερη.

Έτσι αποφάσισε να δημιουργήσει έναν πίνακα σε ένα εγκαταλελειμμένο κτήριο στην περιοχή της, όπου με στένσιλ είχε αναγράψει «Before i die i want to…» (Πριν πεθάνω θέλω να…) και καλούσε τους γείτονες και τους περαστικούς να γράψουν με κιμωλία τι θα ήθελε να έχει καταφέρει ο καθένας από αυτούς μέχρι την μέρα που θα φύγει από αυτη την ζωή. Έκπληκτη είδε πολλούς ανθρώπους να απαντούν και να συμμετέχουν στο πείραμά της, δίνοντας άλλες φορές αστείες, άλλες φορές σκωπτικές, άλλες φορές σοβαρές και βαθείες απαντήσεις στο έμμεσο ερώτημα που τους έθεσε.

candy chang

Before-I-Die-12-responses

Το πείραμα της Candy Chang είχε ανέλπιστα μεγάλη αποδοχή και βρήκε μιμητές και σε πολλές άλλες χώρες του κόσμου, οι οποίοι έστησαν παρόμοιους πίνακες σε διάφορα σημεία των περιοχών που διέμεναν. Έτσι το «Πριν πεθάνω θέλω να…» βρήκε την ανταπόκρισή τους και σε πολλές άλλες γλώσσες ανά τον κόσμο, προσδίδοντας έτσισ το εγχείρημα αυτό παγκόσμιες διαστάσεις.

before-i-die-i-want-to-candy-chang-10

Φυσικά, όλως τυχαίως, σε κάποιον τοίχο από αυτούς που οι περαστικοί έγραφαν το μεγαλύτερό τους όνειρο για αυτήν την ζωή, εμφανίστηκαν και κάποιοι που σχεδιάσαν ορισμένα περίεργα σύμβολα, όπως λόγου χάρη η γνωστή πυραμίδα με το μάτι των Illuminati. Φαίνεται πως οι υποστηρικτές ή οι μιμητές τους κάνουν αισθτή την παρουσία τους παντού.

illuminatisign

ΕΟΕ

Γράψε απάντηση

Γράψε ο σχολιό σου
Γράψε το όνομά σου