Αυτή είναι η πρόσφατη δήλωση από την Πολωνία του «φίλου» της χώρας μας πρωθυπουργού Ερντογάν, ο οποίος δεν διστάζει να πνίξει στην βία και το αίμα ακόμα και τον δικό του λαό. «Δεν υπάρχει χώρα που ονομάζεται Κύπρος» η προκλητική ρήση τού προκλητικού Ερντογάν, η Δημοκρατία της Κύπρου χαρακτηρίζεται «ελληνοκυπριακή τοπική διοίκηση της νότιας Κύπρου», ενώ τονίζεται ότι «υπάρχει βόρεια Κύπρος και μια πράσινη γραμμή μεταξύ της βόρειας και της νότιας Κύπρου». Οι γελοιότητες και οι ανιστόριτες αυτές θέσεις είναι χαρακτηριστές της επιθετικής και ανήθικης εξωτερικής πολιτικής της Τουρκίας. Η ελληνική στάση και η ανυπαρξία αξιόπιστης και αποτελεσματικής πολιτικής, μας οδηγούν σε περαιτέρω υποχωρήσεις και έκπτωσης της εθνικής αξιοπρέπειας!

Προς το ελληνικό Υπ. Εξ. θα προτείναμε να αφήσει τα φληναφήματα και τις «λάιτ» ανακοινωσούλες και να ασκήσει επιτέλους, σε συνεργασία με τα άλλα υπουργεία, την κυβέρνηση και τον Στρατό, μια σοβαρή πολιτική, η οποία θα προστατεύει την ακεραιότητα της πατρίδας μας, την αξιοπρέπειά της και την αιματοβαμμένη Κύπρο μαζί με όλα τα αδέρφια μας εκεί. ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! ΚΙ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΚΛΑΜΟΥΡ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΩΧΗΜΕΝΑ, ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΑΝΤΡΙΚΕΙΟ «ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ»!!!
Όσο για εσάς κ. Ερντογάν σας λέμε τούτο: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ!!!

ΕΟΕ

Γράψε απάντηση

Γράψε ο σχολιό σου
Γράψε το όνομά σου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.