Η κατρακύλα της πατρίδας μας δεν έχει τέλος. Μπορεί σε κάποιους να φανούν υπερβολικά αυτά που λέμε και αισθανόμαστε, ωστόσο η ιστορική μνήμη και αλήθεια είναι αμείλικτες.

Η διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης και ο κ. Μπουτάρης οδηγούν την Θεσσαλονίκη σε περίεργα και επικίνδυνα μονοπάτια. Περίεργα και επικίνδυνα για την ιστορία της, για την υπόστασή της, για την φυσιογνωμία της, για το μέλλον της. Ο εορτασμός της μνήμης του θανάτου του σφαγέα των Ελλήνων από Τουρκους «επισκέπτες» μέσα στην πόλη της Θεσσαλονίκης αποτελεί ντροπή και όνειδος για την πολιτική ηγεσία του Δήμου και της χώρας ολόκληρης. Κι αν το πολιτικό μας σύστημα έχει κατά νου να απεμπολεί και να απαξιώνει σύμβολα, ιστορικά γεγονότα, καθετί που συνθέτει την ταυτότητα και την υπόστασή μας ως έθνος, εμείς δεν θα το επιτρέψουμε να συμβεί!

Σκεφτείτε τους Τούρκους «επισκέπτες» να σταματούν τραίνα μέσα στην Ελλάδα για να υμνήσουν τον σφαγέα των Ελλήνων, να ψάλλουν τον εθνικό ύμνο της Τουρκίας, η οποία είναι άκρως επιθετική απέναντι στην χώρα μας, σε ελληνικό έδαφος και να εξυμνούν τον ηγέτη των σφαγέων των Ελλήνων στην Μ. Ασία, μέσα στην καρδιά της συμπρωτεύουσας. Επίσης σκεφτείτε, αν κάτι από όλα αυτά θα μπορούσε να συμβεί στην Τουρκία από Έλληνες…Ίσως σε κάποιο παράλληλο σύμπαν…

kemal5-600x411

kemal4-600x414

kemal3-600x449

Θα θέλαμε να κάνουμε άλλα δύο σχόλια. Κ. Μπουτάρη, τα λεφτά όσων «επισκεπτών» υμνούν σφαγείς του Ελληνισμού μέσα στην πόλη μας ΔΕΝ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ!!! Σκεφτείται πόσο προσβλητικές εικόνες είναι αυτές, όταν κάποια άλλη μέρα κάνουμε στην ίδια πόλη, τελετή μνήμης για τους νεκρούς της γενοκτονίας των Ποντίων… Απλά ξεφτίλα για την πόλη και την πατρίδα μας! Τέλος, αναλογιστείτε αγαπητοί αναγνώστες και αντιπαραβάλετε αυτές τις εικόνες με μια υποτιθέμενη τελετή μνήμης προς τιμήν του Αδόλφου Χίτλερ, από Γερμανούς, μέσα στο Ισραήλ! Αυτό δεν θα συνέβαινε ούτε σε παράλληλο σύμπαν!!! Ντροπή και αίσχος σε όλους σας!!!

ΕΟΕ

Γράψε απάντηση

Γράψε ο σχολιό σου
Γράψε το όνομά σου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων.