Απίστευτο κι όμως αληθινό! Σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα της κυπριακής εφημερίδας «ΧΑΡΑΥΓΗ» οι τουρκοκυπριακες δυνάμεις προέλασαν στην νεκρή ζώνη και κατέλαβαν περίπου 24 τετραγωνικά χιλιόμετρα, με την ανοχή  της Eιρηνευτικής Δύναμης των Ηνωμένων Εθνών.

Την ίδια στιγμή, οι χαριεντισμοί των «χαζοχαρούμενων» Ελλήνων και Ελληνοκυπρίων πολιτικών με τους Τούρκους, καταδεικνύει πως υπάρχει προφανής διάθεση για παραχώρηση εδαφών και πλουτοπαραγωγικών πηγών των δύο χωρών. Οι Τούρκοι δείχνουν ξεκάθαρα τα δόντια τους, την στιγμή που οι δικοί μας υπερφίαλοι πολιτικοί φαντασιώνονται φιλίες και συνεργασίες με μια ξεκάθαρα εχθρική χώρα.

Στις περιοχές που κατελήφθησαν συμπεριλαμβάνονται και εκτάσεις αγροτικής γης που ανήκουν σε Ελληνοκυπρίους και οι οποίες καλλιεργούνται από αυτούς. Οι Ελληνοκύπριοι αγρότες έστειλαν μάλιστα επιστολές στα αρμόδια κυπριακά υπουργεία για το θέμα αυτό. Δυστυχώς το θέμα αυτό, σε συνδυασμό με τις πληροφορίες για ανάπτυξη τουρκικών στρατιωτικών δυνάμεων σε Έβρο και μικρασιατικά παράλια, δηλώνει πως οι Τούρκοι προτίθενται να προχωρήσουν σε επεκτατικές και επιθετικές κινήσεις, με σκοπό την κατάληψη εδαφών σε Ελλάδα και Κύπρο. Εμείς στην Ελλάδα, βέβαια, ασχολούμαστε με το τι είπε ο ένας και τι είπε ο άλλος, με το ποιος είναι χρυσαυγίτης ή «δημοκράτης», με το ποιος κοιμάται με ποιον. Μια λέξη περιγράφει τα όσα συμβαίνουν: ΝΤΡΟΠΗ!

231193423

ΕΟΕ

 

 

 

 

Γράψε απάντηση

Γράψε ο σχολιό σου
Γράψε το όνομά σου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων.