Μια πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία για την προπαγάνδα και την διαστρέβλωση των εννοιών από την Νέα Τάξη Πραγμάτων, εννοιών όπως η σεξουαλικότητα, η μετανάστευση, οι μειονότητες κλπ, πραγματοποίησε ο καθηγητής φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου του Αιγαίου Κωνσταντίνος Ρωμανός σε εκδήλωση του πολιτιστικού συλλόγου «Παλαίχθων».

Η εκδήλωση αυτή έλαβε χώρα στις 26 Νοεμβρίου και εμφανίζει εξαιρετικό ενδιαφέρον, καθώς οι επιστημονικές εξηγήσεις που μας δίνει ο καθηγητής Ρωμανός δείχνουν μια διαφορετική οπτική των πραγμάτων, εντελώς διαφορετική από την κατεστημένη αφήγηση της πολιτικής ορθότητας που έχει αποσαθρώσει τα πάντα. Αξίζει να την παρακολουθήσετε. Συγχαίρουμε τον σύλλογο «Παλαίχθων»  για την εκδήλωση που διοργάνωσε και τον αξιότιμο καθηγητή κ. Ρωμανό για την πολύ ενδιαφέρουσα κατάθεση της διαφορετικής αυτής οπτικής πάνω στα πράγματα, η οποία βασίζεται πάνω στην λογική και την γνώση.

ΕΟΕ

Γράψε απάντηση

Γράψε ο σχολιό σου
Γράψε το όνομά σου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.