Τα παρακάτω μηνύματα έχουν σταλθεί 31/12 στο Άγιο Όρος με φαξ. Ο ερευνητής δηλώνει ότι έφτασε στο τέλος των ερευνών του σχετικά με την αποκρυπτογράφηση του ελληνικού αλφάβητου και ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να διαδοθεί αυτή η πληροφορία.

Σκοπός του είναι να μεταδώσει ένα μήνυμα ενότητας στην ανθρωπότητα και ιδίως στους Έλληνες  μέσω της «Γλώσσας του Πεδίου» (ή αλλιώς Μάτριξ) που θεωρεί ότι εκφράζεται αποκλειστικά μέσω του ελληνικού αλφάβητου.

Αυτό το «κείμενο» είναι ένα ελάχιστο δείγμα της εργασίας του. Εδώ χρησιμοποιώντας τα ονόματα των είκοσι αγιορείτικων μονών, εναλλάσσοντας δηλαδή τα 21 γράμματα  των ονομάτων τους γράφει το μήνυμά του. Απουσιάζουν τα δύο διπλά γράμματα ζ, ξ, που υπάρχουν στα ονόματα (συνολικά εκεί υπάρχουν 23 γράμματα)και δεν υπάρχει καθόλου το ψ . Το Πεδίο αναπαρίσταται με 21 τετράγωνα οριζοντίως, όπου το μέσον είναι το ενδέκατο (11) και τελευταίο το εικοστό πρώτο (21). Παραθέτει τα ονόματα προσπαθώντας να διατηρήσει μια ισορροπία. Δεν ακολουθεί κανέναν άλλο όρο , π.χ. τη σειρά, τον αριθμό επανάληψης των ονομάτων κτλ, πράγμα που κάνει να φαίνεται αυθαίρετη η χρησιμοποίησή τους, ίσως και μη αξιολογήσιμο το αποτέλεσμα. Εξάλλου με αυτόν τον τρόπο μπορεί να γραφτεί οποιοδήποτε μήνυμα! Δεν υπάρχει εδώ τίποτα το ιδιαίτερα περίπλοκο ή ξεχωριστό που θα ιντρίγκαρε π.χ. έναν μαθηματικό. Είναι η ματιά ενός απλού απαίδευτου ανθρώπου που με την προσωπική του παρατήρηση βλέπει την αλήθεια που πιθανότατα είναι μπροστά στα μάτια μας και δεν τη βλέπει ο πεπαιδευμένος. (Μήπως τα ιλλουμινατικά σύμβολα που είναι παντού,  μπορείς να τα δεις αν δεν σου τα δείξει κάποιος ενημερωμένος;)

Έρχομαστε  τώρα στο μήνυμα. Θα το διαβάσετε καθέτως στην 11 σειρά. Υπάρχουν αναφορές σε κάποια θρησκευτικά θέματα εκ των οποίων μερικά μυστήρια, π.χ. «οι θρόνοι έπεσαν», «οι πρεσβύτεροι μίλησαν» κτλ. Είναι αναφορές από το Ευαγγέλιο του Ιωάννη, την Αποκάλυψη και κάποιο ελάχιστα γνωστό αγιορείτικο κείμενο προφητείας. Το μήνυμα αυτό είναι για να το λάβουν όσοι είναι «συντονισμένοι» με αυτό. Γι’ αυτό το έστειλε στο  Άγιο Όρος. Αλλά τέτοιοι άνθρωποι πιθανότατα να υπάρχουν και εκτός και γι’ αυτό το δημοσιοποιεί και στον κόσμο.

Ας δούμε τώρα τα μηνύματα:

1

 

2 3

 

4

 

5

 

Μπορείτε να κατεβάσετε τα παραπάνω σε full ανάλυση από εδώ http://cl.ly/TEL1 . Το αρχείο θέλει αποσυμπίεση.

 

 

Γράψε απάντηση

Γράψε ο σχολιό σου
Γράψε το όνομά σου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων.