Είναι αδιανόητο όλοι αυτοί που ο χώρος που ανήκουν, (αριστερά), έχει κάνει εγκλήματα, να λένε όποιον διαφωνεί με αυτούς ότι είναι Φασίστας… ενώ αυτοί έχουν πράξει με το πλέον φασιστικό τρόπο όταν έκλεβαν Ελληνόπουλα από τις οικογένειες τους και τα έστελναν σε χώρες με κομμουνιστικά καθεστώτα. Μέσα στα 3.000 και πλέον βιβλία της βιβλιοθήκης μας υπάρχει ένα βιβλίο με τίτλο: ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ – Η ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΩΝ ΑΠΑΧΘΕΝΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΑΙΔΩΝ- του Γ.Χ ΜΑΝΟΥΚΑ (πρώην γενικού επιθεωρητού του ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑΤΟΣ), Αθήνα 1969.

Στιγμιότυπο 2014-01-10, 8.12.11 μ.μ.

 

Έτσι λοιπόν και εμείς ερευνήσαμε το θέμα και πέσαμε πάνω σε ένα δημοσίευμα της εφημερίδας της Ουγγαρίας- Λαϊκός Αγώνας Αγώνας- στις 22-6-1962. Σε αυτό το δημοσίευμα που υπάρχει και η φωτογραφία πιο κάτω αναφέρει: Κοπέλα εκ των θυμάτων του παιδομαζώματος στην Ουγγαρία χαιρετίζει την 3ην συδιάσκεψι του ΚΚΕ στην Ουγγαρία. Φέρνουμε, λέει, στην 8η συνδιάσκεψη, φλογερό χαιρετισμό της νεολαίας. Εκφράζουμε με αισθήματα ευγνωμοσύνης στο Κομμουνιστικό Κόμμα Ουγγαρίας για τη φροντίδα που δείχνει, για τη σοσιαλιστική διαπαιδαγώγηση μας. Υποσχόμαστε να βγούμε Κομμουνιστές αφοσιωμένοι και πιστοί. Βοηθήστε μας μας να γίνουμε άξιοι της μεγάλης αυτής τιμής!

IMG_1118

 

Όπως μπορεί να καταλάβει και ο πιο απλός άνθρωπος μιλάμε για πλήρη πλύση εγκεφάλου…Φυσικά δεν μπορούμε να πούμε ότι και ο δεξιός χώρος δεν έκανε εγκλήματα. Αλλά είναι ντροπή ο αριστερός χώρος να μιλά για φασίστες όταν ο ίδιος χώρος είναι από τους πλέον φασιστικούς…

Συνεχίζεται…

ΠΗΓΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΕΟΕ ΙΟΥΛΙΟΣ ΒΕΡΝ

Γράψε απάντηση

Γράψε ο σχολιό σου
Γράψε το όνομά σου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.