Συνεχίζοντας την μετάδοση των περίεργων μηνυμάτων προς το Πεδίο  ο συντάκτης τους  γίνεται πιο συγκεκριμένος    προκαλώντας τέσσερα πρόσωπα που εμπλέκονται ενεργά στη σύγχρονη επιστημονική έρευνα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έναν αστρονόμο, δύο των ανθρωπιστικών επιστημών και έναν φυσικό .

Στις  κ. Ρεπούση και κ . Δραγώνα, στέλνει το μήνυμα ότι η ελληνική δεν είναι νεκρή, αλλά μια γλώσσα που  και σήμερα λειτουργεί εξίσου αποδοτικά, ανάλογα, βέβαια, με την διανοητική ικανότητα του ομιλούντος .

Στο μήνυμά του προς τον κ. Σταμουλά , τον αστρονόμο,  αμφισβητεί  την ύπαρξη της Σκοτεινής ενέργειας θεωρώντας ότι το «σκότος» είναι το παράγωγο του «στόκου», του τυφλωμένου δηλαδή μυαλού μας, πράγμα που το πληρώνουμε, γιατί έχει «κόστος».

Τον κ. Νανόπουλο τον προσκαλεί να συζητήσουν μαζί για το μεγαλείο του ελληνικού πνεύματος και να του αποδείξει ότι όλες  οι σύγχρονες θεωρίες(ολόγραμμα, κβαντική, υπερχορδές και φρακταλική δομή) ισχύουν και μπορούν να ενωθούν, αφού το «λάθος» είναι και «άθλος»…

Όπως και στο πρώτο μήνυμα, χρησιμοποιεί  το παιχνίδι με τα 21 γράμματα από τα 23 που περιλαμβάνονται στα ονόματα των  Αγιορείτικων μονών και με αφανισμένο το Ψ, το εικοστό τρίτο. Αφανισμένο όμως όχι εντελώς, απλά κρυμμένο κάτω από τα γράμματα Π και Σ που το αποτελούν.

Άραγε πού το πηγαίνει ο ποιητής; Μήπως στην αποκάλυψη των κρυμμένων ιδιοτήτων του ελληνικού αλφάβητου, για το οποίο λίγοι θυμούνται ότι δεν είναι μια απλή σύμβαση, αλλά αντικατοπτρισμός  των αστέρων, κώδικας  της μουσικής, εκφραστής των αριθμών και συνέκδημος του χωροχρόνου, όπως δίδασκαν οι Έλληνες σοφοί;

Ας δούμε το μήνυμα:

 

 

 

1

 

2

3

4

5

6

 

 

β1 β2

 

Μπορείτε να κατεβάσετε τα παραπάνω σε full ανάλυση από εδώ http://cl.ly/TInh . Το αρχείο θέλει αποσυμπίεση.

Γράψε απάντηση

Γράψε ο σχολιό σου
Γράψε το όνομά σου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.