ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

Share Button

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία, στους  ξένους ταξιδιώτες που επισκέφθηκαν το νοτιοσλαβικό κράτος, κατά το μήνα Νοέμβριο του περασμένου έτους, την πρωτιά την έχουν οι Έλληνες σε επισκέψεις και σε διανυκτερεύσεις. Την πόλη των Σκοπίων επισκέφθηκαν περίπου 12 χιλιάδες άτομα», σημειώνει το δημοσίευμα. Πηγή: The Hellenic Information Team.

 Τα  στοιχεία αυτά αναδεικνύουν ένα προβληματισμό για την αξιοπρέπεια μας ,ως έθνος την  ώρα που οι     θρασύτατοι  πλαστογράφοι της ιστορίας  Σκοπιανοί  διεκδικούν εκτός από το ιερό όνομα της Μακεδονίας μας που δεν  ανήκει παρά μόνο στην Ελλάδα και πουθενά αλλού και την εδαφική ακεραιότητα της ,και την εδαφική ακεραιότητα της ,απειλώντας  ευθέως την ίδια την πατρίδα μας.
Αν οι   Έλληνες  και οι Ελληνίδες δεν τα λαμβάνουν  αυτά υπόψη τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας ,και δεν πρέπει να τα ρίχνουμε όλα στους ξένους για την δυσμενή  εξέλιξη των εθνικών μας  θεμάτων  και όχι μόνο.
Αθανάσιος Μανουσάκης

 

Γράψε απάντηση

Γράψε ο σχολιό σου
Γράψε το όνομά σου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.