Το ψυχοπολιτικό θύμα είναι ένα καλά εκπαιδευμένο άτομο που υπηρετεί με πλήρη υποταγή τον ψυχοπολιτικό λειτουργό. Επειδή σχεδόν όλα τα άτομα που εκπαιδεύονται πρέπει να περάσουν ένα συγκεκριμένο ποσοστό θεραπείας σε κάθε τομέα του νου, δεν είναι πολύ δύσκολο να πεισθούν άτομα στον τομέα της ψυχικής θεραπείας, να υποστούν κάποια ήπια σοκ ή να πάρουν λίγα ναρκωτικά. Αν αυτό μπορεί να γίνει, μπορεί αμέσως να δημιουργηθεί ένα ψυχοπολιτικό-ψυχολογικό θύμα με τη βοήθεια της υπνώσεως που στηρίζεται στον πόνο ή στα ναρκωτικά.

Η στρατολόγηση στα σώματα της <<πνευματικής θεραπείας>> μπορεί να γίνει καλύτερα με την υποδοχή σ’ αυτά μόνον εκείνων των σπουδαστών θεραπείας που είναι σε κάποιο βαθμό ήδη αποστερημένοι ή που έχουν <<θεραπευτεί>> από ψυχοπολιτικούς λειτουργούς.

Η στρατολόγηση πραγματοποιείται εάν γίνει ο τομέας της ψυχικής θεραπείας πολύ ελκυστικός οικονομικά και σεξουαλικά. Το ποσό της ανάμειξης που μπορεί να διεισδύσει στους πνευματικούς ασθενείς πρέπει να λειτουργεί αποφασιστικά υπέρ του ψυχοπολιτικού πράκτορα στρατολόγησης. Το θύμα μπορεί έτσι να οδηγηθεί σε πολλές φρικώδεις σεξουαλικές επαφες και σ’ αυτές αν υπάρχουν αρκετοί μάρτυρες μπορούν μετά να χρησιμοποιηθούν ως υλικό εκβιασμού εαν υπάρξει κάποια αποτυχία να εκτελέσει διαταγές μετά από ύπνωση που προκλήθηκε από πόνο ή ναρκωτικά.

Η υπόσχεση για απεριόριστες σεξουαλικές ευκαιρίες, η υπόσχεση για πλήρη κυριαρχία στα σώματα και τα μυαλά των αβοήθητων ασθενών, η υπόσχεση της πλήρους έλλειψης νόμων και της έλλειψης εντοπισμού, μπορούν έτσι να ελκύσουν στην <<πνευματική θεραπεία>> πολλές επιθυμητές στρατολογήσεις που με τη θέληση τους θα ευθυγραμμιστούν με τις ψυχοπολιτικές δραστηριότητες.

Έτσι ο ψυχοπολιτικός έχει κάτω από τον έλεγχο του τους πνευματικά ασθενείς του Έθνους που πολλοί από αυτούς έχουν εγκληματικές τάσεις. Μπορεί λοιπόν, καθώς το κίνημα προχωρά, να στρατολογήσει για τις τάξεις του τους ίδιους τους εγκληματίες κι έτσι έχει απεριόριστους αριθμούς ανθρωπίνων όντων για να χρησιμοποιήσει σε όποιο σχέδιο πιστεύει ότι ταιριάζουν. Μπορούν έτσι οι παράφρονες να εκτελέσουν καταστροφικά σχέδια χωρίς ερώτηση εάν τους δοθεί για το κατάλληλο ποσό τιμωρίας και εμφύτευσης ο εξευτελισμός των νέων της χώρας, η δυσφήμιση των ηγετών του, η διαφθορά των δικαστηρίων του, που γίνονται τότε εύκολα σαν παιδικό παιχνίδι.

Ο ψυχοπολιτικός έχει το προτέρημα να θεωρήσει σύμπτωμα ντελίριου κάθε προσπάθεια από την πλευρά του ασθενούς να εκθέσει τις διαταγές του.

Ο ψυχοπολιτικός πρέπει προσεκτικά να προσκολλάται σε ινστιτούτα και να αποφεύγει την ιδιωτική εφαρμογή όταν είναι δυνατόν, αφού αυτό του δίνει τον μεγαλύτερο αριθμό ανθρωπίνων όντων για να ελέγχει και να έχει στην υπηρεσία του Κομμουνισμού. Όταν θεραπεύει ιδιωτικά πρέπει να βρίσκεται σε επαφή μόνο με τις οικογένειες των πλουσίων και των αξιωματούχων της χώρας.

 

Πηγή: Oι οικογένειες που κυβερνούν τον κόσμο, του Δ.Κύθρα, εκδόσεις  Δήλιος έτος 2000(( Βιβλιοθήκη ΕΟΕ Iούλιος Βερν).

Γράψε απάντηση

Γράψε ο σχολιό σου
Γράψε το όνομά σου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.