Θα σας διηγηθώ μια φανταστική ιστορία, μια φανταστική πραγματικότητα:

Δημοτικές, περιφερειακές, βουλευτικές,ευρωεκλογές, πάντα οι εφορευτικές επιτροπές αποτελούνται από έναν εκπρόσωπο των κομμάτων για την τίμια καταμέτρηση των ψώφων… Με μια διαφορά… Όλα μα όλα τα μέλη είναι από τεκτονικές στοές (να ζητήσουμε καταλόγους των μελών;). Η συνήθης διαδικασία είναι… Αφού κλείσουν οι κάλπες και ανοιχτούν οι φάκελοι, εκεί που δεν υπάρχει σταυρός για τον Χ και υπάρχει μόνο για τον Ψ και τον Μ, τότε ο άνθρωπος της στοάς διαβάζει και το ονομα του αδελφού-υποψηφίου-τέκτονα Χ, που έχει πάρει εντολή από την στοά για να εκλεγεί και ξαφνικά τότε όλοι βλεπουν σταυρό στον Χ. Κατά αυτό τον τρόπο δεν σπάει ποτέ η πλειοψηφία των τεκτονων στη βουλή, στην τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και στις Βρυξέλλες. Εάν δεν έχεις μυηθεί δεν υπάρχει περίπτωση να εκλεγείς στις Βρυξέλλες τουλάχιστον. Ειδικά εκεί. Τζάμπα κατεβαίνουν μερικοί ρομαντικοί και ελπίζουν ότι μπορεί να εκλεγούν. Είναι ήδη εκλεγμένοι κάποιοι πριν καν στηθούν οι κάλπες!

Εκ των έσω…

Για όλους εμάς τους συνομωσιολόγους…

Συνεχίζεται…

ΕΟΕ

1 σχόλιο

  1. […] στην σφαίρα της << φαντασίας >>, με αυτό το άρθρο: ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΕΚΛΕΓΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΣΟΝΟΣ ΜΙΑ ΦΑ… . Σήμερα θα το τραβήξω λίγο πιο πέρα και θα κάνω μια […]

Γράψε απάντηση

Γράψε ο σχολιό σου
Γράψε το όνομά σου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.