Πρόσφατα δημοσιοποιήθηκε η καταχώρηση της περιοχής των ιαματικών πηγών των Θερμοπυλών στην ιστοσελίδα του ΤΑΙΠΕΔ, ως ακίνητο προς αξιοποίηση – που στην γλώσσα των σύγχρονων «ιερέων» της «ελεύθερης αγοράς» σημαίνει ξεπούλημα. Μάλιστα, σε τηλεοπτική εκπομπή, ο δήμαρχος Λαμίας διαμαρτυρήθηκε έντονα για το γεγονός αυτό. Είναι από τις ειδήσεις που στο άκουσμά τους δεν μπορείς επουδενί να πιστέψεις ότι μπορεί έστω 0,001 % να είναι αληθείς. Και όμως! Κάνοντας μια επίσκεψη στην ιστοσελίδα του ΤΑΙΠΕΔ έρχεται κανείς αντιμέτωπος με την τραγική πραγματικότητα του νεοελληνικού ψευτορωμαίικου, το οποίο προτίθεται να παραχωρήσει γη και ύδωρ στον εσμό των εξουσιαστών, βάσει ενός μακρόχρονου σχεδίου που εφαρμόζεται στον πολύπαθο αυτό τόπο.

Συγκεκριμένα, για να παρουσιαστεί πλήρως η κατάσταση της υπό επένδυση περιοχής και να προσελκυστούν οι πιθανοί «επενδυτές», αναγράφονται συνοπτικά ορισμένα στοιχεία της περιοχής. Το κείμενο της «αγγελίας» που ξεπουλά περιοχές που δεν ανήκουν ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ δημόσιο, ει μη μόνον στον ελληνικό λαό, στην συνείδηση του Ελληνισμού και στην παγκόσμια Ιστορία, είναι το εξής:

«Θερμοπύλες

Τοποθεσία

  • Βρίσκονται στην ηπειρωτική Ελλάδα, στο Νομό Φθιώτιδας
  • Πλησίον της Λαμίας (15 χλμ) και σε απόσταση 185 χλμ από την Αθήνα

Ιστορία – Περιγραφή

  • Περιοχή με μεγάλο ιστορικό ενδιαφέρον, όπου διεξήχθη η γνωστή μάχη των Θερμοπυλών μεταξύ Ελλήνων και Περσών το 480 ΠΧ
  • Σύμφωνα με την Ελληνική μυθολογία, ο Ήφαιστος, μετά από αίτηση της Θεάς Αθηνάς, δημιούργησε τις πηγές για τον Ηρακλή, προκειμένου να πλένεται και να ξεκουράζεται μετά την ολοκλήρωση των εργασιών του.

Κτήρια – Έκταση Γής

  • Το συγκρότημα περιλαμβάνει κέντρο υδροθεραπείας, δύο παλαιά και ξεπερασμένα ξενοδοχεία, ένα κτήριο που στεγάζεται η διοίκηση και ένα εκκλησάκι, σε έκταση γης 785.398 μ²

Θερμοκρασία – Χαρακτηριστικά

  • 40 °C υπερθερμασμένο
  • Cl – Na – Ca – K – B – Br – HS – μεταλλικό – υπότονο

Ιαματικές Πηγές*

  • Συνιστώνται για θεραπεία ρευματισμών, γυναικολογικών και περιφερειακών νευρολογικών ασθενειών.«

 

Στιγμιότυπο οθόνης (10)

Την καταχώρηση προς πώληση των ιαματικών πηγών, οι οποίες προφανώς και περιλαμβάνουν την περιοχή όπου διεξήχθη μια από τις ιστορικότερες μάχες όλων των εποχών, μπορείτε να την δείτε εδώ: http://www.hradf.com/el/portfolio/thermal-springs

Δυστυχώς για την πατρίδα και την Ιστορία, αποδεικνύετε για ακόμη μια φορά ότι δεν σέβεστε τίποτα και κανέναν. Γενοκτονείτε τον ελληνικό λαό και, παράλληλα, γενοκτονείτε την ιστορική του μνήμη, την συνείδηση και την υπόστασή του. Δεν νομιμοποιείστε να προχωρείτε σε τέτοιες κινήσεις και είναι πραγματικά λυπηρό πως ο ελληνικός λαός, ο οποίος έχει περιέλθει σε μια κατάσταση αφασίας, σας αφήνει ανενόχλητους να προσβάλλετε διαρκώς τα Ιερά και τα Όσιά του! Αναρωτιόμαστε, τα κόμματα τα οποία μας υπόσχονται ότι θα σώσουν την πατρίδα και τον λαό θα ασχοληθούν με αυτόν τον εξευτελισμό της χώρας; Θα ασχοληθούν με την μνήμη και την ταυτότητα του Έλληνα, ώστε στην πράξη να ξεκινήσει η αντίσταση του έθνους και η αποτροπή της γενοκτονίας; Αν δεν κρατηθούμε από την Ιστορία, από την μνήμη, από τα θετικά στοιχεία που συνέχουν αυτό που λέμε ταυτότητα, από τι θα κρατηθούμε; Αλλά ποια κόμματα; Αυτά που στην βάση των ιδεολογημάτων τους και στην προσπάθειά τους να είναι αρεστοί στα μεγάλα αφεντικά τους, είναι πρόθυμα να προδώσουν ακόμα και τα ίδια τους τα παιδιά; Μας προκαλείτε τα πιο αλγεινά συναισθήματα, μας πνίγει η αδιαφορία και το μόνιμο σκύψιμο του κεφαλιού σας, μας κουράζει η αδιάφορη φλυαρία σας! Μυρίζετε ψέμμα από χιλιόμετρα! Μια λέξη αρμόζει στην περίσταση: ΝΤΡΟΠΗ!!!

ΥΓ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ «ΚΥΡΙΟΙ»;

ΕΟΕ

Γράψε απάντηση

Γράψε ο σχολιό σου
Γράψε το όνομά σου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.