Οι πιό τρελλές, οι πιό απίστευτες ιστορίες, που έχει σκαρφιστεί ο ανθρώπινος νους, και που, κάποιοι, τις αναπαράγουν, με «σθένος» και «πυγμή»!

Πρόκειται γιά τις πλέον διαδεδομένες «ιστορίες συνομωσίας», οι οποίες μόνον ως «δημιούργημα τής φαντασίας» μπορούν να χαρακτηρισθούν! «Μύθοι», οι οποίοι, από πολλούς, θεωρούνται απολύτως λογικοί, ενώ, αρκετοί είναι αυτοί που τoύς χλευάζουν, λόγω τής «αδυνατότητός» τους να έχουν «πραγματική υπόσταση». Ας δούμε κάποιες, από αυτές, τις «εξωπραγματικές», ιστορίες:

dolofonia-kennedy-570

Η δολοφονία τού Kennedy.

Μία μυστήρια δολοφονία, που, ακόμη, «σκεπάζεται» με έναν «πέπλο» μυστηρίου! Μία δολοφονία που θα προκαλεί το ενδιαφέρον τού κόσμου γιά πολλά, ακόμη, χρόνια! Ένα τραγικό, και άδοξο, τέλος, δόθηκε στον πρωθυπουργό τών Η.Π.Α.: John F. Kennedy, την στιγμή που η αυτοκινητοπομπή, που τον μετέφερε, μπήκε στο Ντάλας. Το τέλος, «σηματοδοτήθηκε» στις 22 Νοεμβρίου τού 1963, με δύο σφαίρες. «Αποδιοπομπαίο τράγο», όρισε η αστυνομία τον: Lee Harvey Oswald, ο οποίος κατηγορήθηκε γιά τον φόνο τού Kennedy, χωρίς να έχει γίνει εκτενής έρευνα γύρω από το άτομό του, και χωρίς τα στοιχεία να είναι αρκετά γιά την σύλληψή του. Το σενάριο, αυτό, όμως, δεν έπεισε τον αμερικανικό λαό, αλλά, ούτε και την «κοινή γνώμη», και, με αφορμή αυτή την αβεβαιότητα που επικρατούσε, ορισμένοι επιτήδειοι «πάτησαν» ‘πάνω στην αδαημοσύνη τών πολιτών, και δημιούργησαν «εξωπραγματικά» σενάρια, που στόχο είχαν να προκαλέσουν την «κοινή γνώμη». Σε έρευνα που διαδραματίστηκε το 2003, από το «ABC News», το 70% τών Αμερικανών υποστήριξε ότι, η δολοφονία τού αγαπητού τους προέδρου, ήταν ένα, καλά οργανωμένο, σχέδιο! Είτε, λοιπόν, σύμφωνα, πάντα, με τα σενάρια τών συνωμοσιολόγων, υπήρχε ένας δεύτερος σκοπευτής, είτε, ο Kennedy εκτελέστηκε από πράκτορα τής «C.I.A.», λόγω τών γεγονότων τού «Κόλπου τών Χοίρων». Φυσικά, ενοχοποιήθηκε και η «K.G.B.».

4430_ph1

Οι δίδυμοι πύργοι.

11 Σεπτεμβρίου 2001. Η ημερομηνία που συγκλόνισε όλον τον πλανήτη! Η «ημερομηνία-σταθμός» στην αμερικανική ιστορία! Μία ημερομηνία που στοίχισε τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων, αλλά, παρ’ όλα αυτά, πολλοί, δεν δίστασαν να θυσιάσουν αξίες, και ενοχές, στον βωμό τής δόξας, και τού χρήματος! Φυσικά, αναφέρομαι, γιά μιά, ακόμη, φορά, στούς «συνωμοσιολόγους», οι οποίοι, προκειμένου να προβάλλουν μία είδηση, η οποία θα «πουλήσει», δεν διστάζουν να εκμεταλλευτούν τον ανθρώπινο πόνο! Χωρίς να νοιαστούν γιά τα γεγονότα, κάθισαν, απλώς, ν’ ασχοληθούν γιά το αν ήταν: αμερικανική επίθεση, τρομοκρατικό χτύπημα, ή: αν ήταν αμερικανική, γιά ποιόν λόγο να γίνει; Την αλήθεια, την γνωρίζουν λίγοι. Η ουσία, όμως, είναι ότι χάθηκαν, άδοξα, ανθρώπινες ζωές, οι οποίες δεν είχαν καμμία ευθύνη γιά τα απάνθρωπα σχέδια, που έχουν οι κυβερνήσεις, ανά τον κόσμο!

PD44915296_gl_new0_1923513b

Περιοχή 51 και εξωγήϊνοι.

Αυστηρά απαγορευμένη περιοχή, γιά τoύς «κοινούς θνητούς»! Πρόσβαση έχουν ελάχιστοι, και, αυτό ακριβώς, είναι που «γεννά» τις περισσότερες ιστορίες. Τα απομεινάρια U.F.O., που βρέθηκαν στην περιοχή, αλλά και ο σκοτωμένος εξωγήϊνος, έδωσαν το «έναυσμα» γιά να ξεκινήσουν αδιανόητα σενάρια, όπως το ότι: τα «stealth» μαχητικά, το «kevlar», η κατάκτηση τού Διαστήματος, οφείλονται, αποκλειστικά και μόνον, στούς εξωγήϊνους! Η «υπόθεση Roswell» κατάφερε να «εξάψει» την φαντασία όλης τής υφηλίου και, φυσικά, «εντελώς τυχαία», δεν ήσαν λίγοι αυτοί οι οποίοι είχαν «επαφές τρίτου τύπου»!

Conspiracy Web

Οι «μυστικές κυβερνήσεις» που κυβερνούν τον κόσμο.

Μία, ευρέως διαδεδομένη, θεωρία, η οποία υποστηρίζει ότι μία «παγκόσμια ελίτ», καταξιωμένων, και πλουσίων, ανθρώπων, κυβερνά τον πλανήτη μας, και κρύβεται ‘πίσω από τις λεγόμενες: «μαριονέττες». Μασόνοι, Τέκτονες, Illuminati, «δόλιες λέσχες», και, ακόμη πιό δόλια, clubs, είναι στο «τιμόνι» τής υφηλίου! Όμως, συνεχώς αυξάνονται αυτοί που υποτίθεται ότι μάς κυβερνούν, με αποτέλεσμα, αυτή η μυστική οργάνωση, να μην είναι και τόσο «μυστική», πλέον, αφού, όλοι οι επιστήμονες, όλοι οι «παγκοσμίου βελινεκούς» επιχειρηματίες, όλοι οι ηθοποιοί και, γενικά, όποιος έχει «παγκόσμια αναγνωσιμότητα», θεωρείται: «κυβερνήτης τού πλανήτη μας». Σαν πολλοί δεν νομίζετε ότι μάς κυβερνούν; Αν, κάποιος, θέλει να πιστεύει ότι, άλλος, είναι υπεύθυνος γιά τα προβλήματα, και την τύχη του, τότε δεν θα πάρει, ποτέ, τη ζωή του στα χέρια του!

neil-armstrong-first-step-on-the-moon-1969

Ο Άρμστρονγκ δεν πάτησε ποτέ στη Σελήνη.

Η πιό διαδεδομένη, και πολυαναφερομένη, θεωρία, υποστηρίζει ότι, η «N.A.S.A.», δεν «κατέκτησε», ποτέ, το φεγγάρι, και, όλα, έγιναν ‘πάνω στην απεγνωσμένη προσπάθεια τής Αμερικής να προηγηθεί τής Σοβιετικής Ενώσεως, στα θέματα τού διαστήματος! Ακόμη και το όνομα τού γνωστού σκηνοθέτη: Stanley Kubrick, ενεπλάκει στην υπόθεση, λέγοντας πως, αυτός, βοήθησε στο να σκηνοθετηθούν όλα αυτά! Σύμφωνα με την ταπεινή μου άποψη, η υφήλιος έχει πολύ πιό σοβαρά προβλήματα να επιλύσει, και δεν νομίζω να έχει τόση αγωνία, σχετικά με αυτό το θέμα. Εξ άλλου, αν δεν έγινε τότε, σίγουρα έγινε τώρα.

aids

Η CIA έφτιαξε τον ιό τού AIDS.

Υποστηρίζεται, από μεγάλη μάζα ατόμων, ότι, ο θανατηφόρος ιός, δημιουργήθηκε στα εργαστήρια τής «C.I.A.», με σκοπό να εξολοθρεύσει τoύς ομοφυλοφίλους, και τoύς μαύρους τής Αφρικής. Όλος ο επιστημονικός κλάδος «βροντοφωνάζει» ότι, ο ιός, μεταπήδησε από τον πίθηκο στον άνθρωπο, γύρω στο 1930. Οι επιστήμονες: Robert Gallo, και: Luc Montagnier, οι οποίοι ήσαν οι ερευνητές που τον ανακάλυψαν, έδωσαν απάντηση σε αυτές τις θεωρίες, αλλά, τι μ’ αυτό; Η συνωμοσία ισχύει, ό,τι κι’ αν λένε!

Αυτές ήσαν λίγες, από τις «απίθανες ιστορίες», που έχει «σκαρφιστεί» ο ανθρώπινος νους γιά να τρομοκρατήσει, αλλά, και να «χειραγωγήσει», αδαείς ανθρώπους, που δεν πιστεύουν στη δική τους, μοναδική δύναμη, και στις δυνατότητες που έχουν, αλλά κρατούν μία παθητική στάση στα γεγονότα, θεωρώντας πως τίποτα δεν θα αλλάξει, μιάς και συμβαίνουν αυτά τα, τερατώδη, γεγονότα, στον πλανήτη μας. Στο «χέρι» τού καθενός μας είναι να αλλάξει την τύχη του, και δεν πρέπει να επαναπαύεται σε, τέτοιου είδους, «κινηματογραφικά σενάρια».

Για τον Τομέα Έρευνας,

Αθηνά Χρηστίδου  δημοσιογράφος

Γράψε απάντηση

Γράψε ο σχολιό σου
Γράψε το όνομά σου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.