Η «Panasonic» κατάφερε να «εξοπλίσει» την: «FZ200» με ταχύτερο «4K», κάνοντας διαθέσιμη την: «FZ300»!

Ξεκινώντας με τα «θετικά» τής κάμερας: είναι οι εξαιρετικοί φακοί: «Leica» f/2.8, η δυνατότητα «εστιακής διακυμάνσεως», η αρίστης ποιότητος «οθόνη αφής», και, η ξεκούραστη, αλλά, παρ’ όλα αυτά, αποδοτική, χρήση!

FZ330 slant Flash Popup-650-80

Δυστυχώς, δεν θα μπορούσε, κάποιος, να αμελήσει και τα «αρνητικά» της στοιχεία, που συναντάμε στον μικρόν αισθητήρα 1/2.3 ιντσών, και τα «δαχτυλίδια» τών φακών, που φαίνονται να μην ανταποκρίνονται σε «multi-function».

Οι «Leica» «DC Vario-Elmarit» φακοί, έχουν εντυπωσιακό «zoom», που φτάνει τα 25-600mm, ισοδύναμο(24x), και ένα, εξ ίσου «τρομερό», κοντινό «focus», τής τάξεως τού 1cm, σε «micro mode»!

Η «ευαισθησία» διακυμαίνεται από: «ISO 100», μέχρι: «ISO 6400», ενώ, με αυτόματο «ISO», ο χρήστης έχει την δυνατότητα να ξεπεράσει το όριο τού: «ISO 200», μέχρι: «ISO 6400»!

Γιά «κακή της τύχη», δεν υπάρχει η δυνατότητα επιλογής στο «minimum» τής ταχύτητας τού κλείστρου.

FZ330 front-650-80

Η «αγορά» φαίνεται να είναι «πολλά υποσχόμενη», σε, τόσο, «εξελιγμένες» κάμερες, όπου, αν και πρόκειται να ξεπερνούν, κατά πολύ, τις τιμές, συνεχίζουν να προσελκύουν φιλοδόξους καταναλωτές, που κυνηγούν την «τελειότητα», γύρω από την «4k ανάλυση».

Για τον Τομέα Διαστήματος & Τεχνολογίας,

Δήμητρα Μουταφίδου, δημοσιογράφος

Γράψε απάντηση

Γράψε ο σχολιό σου
Γράψε το όνομά σου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.