Μετά την αμφιλεγόμενη επιτυχία των Google Glasses, η εταιρεία αυτήν τη στιγμή δουλεύει πάνω στο λανσάρισμα της δεύτερης και πιο εξελιγμένης μορφής των γυαλιών.

Το Google Glass 2 θα κυκλοφορήσει σε τρεις μοναδικές εκδόσεις όπου μάλιστα φημολογείται πως η μία εκ των δύο δεν θα έχει καν το γυαλί που έχουν χρησιμοποιήσει οι χρήστες έως τώρα.

Συστήνεται στην αγορά κάτω από το όνομα » Project Aura » , η μία εκδοχή λέγεται πως δεν θα φέρει την μικρή γυάλινη οθόνη που είχαν τα προηγούμενα μοντέλα, παρ’όλο που θεωρείται χαρακτηριστικό σημείο αναφοράς για την google μια και από εκεί πήραν το όνομα τους.

Πηγές λένε πως το ιδιαίτερο μοντέλο χωρίς γυαλί θα απευθύνεται στοχευμένα στους λάτρεις του αθλητισμού μια και θα έχει και ηχητική υποστήριξη.

gsmarena_001

Καθώς θα σκέφτεστε «Γιατί να χρησιμοποιήσω κάτι που θα κρέμεται στο πρόσωπο μου και όχι απλά ακουστικά;» σας ενημερώνουμε πως δεν υπήρξαν περεταίρω πληροφορίες, αφήνοντας απροστάτευτες κάθε είδους δυσφημίσεις προς την συσκευή.

Όπως και το προηγούμενο μοντέλο και οι τρεις νέες εκδοχές θα είναι φιλικές στην αναγνώριση ήχου. Βέβαια πιθανολογείται η Google θα αποκόψει ένα από τα τρία μοντέλα.

Δεν έχουν υπάρξει ακόμη επίσημες δηλώσεις από την Google, για αυτό και αναμένονται πολλές αλλαγές. Για άλλη μια φορά η εταιρεία κολοσσός δημιουργεί ένα gadget που θυμίζει ταινία επιστημονικής φαντασίας και γεννάει σε όλους την ανάγκη να το χρησιμοποιήσουν τουλάχιστον μία φορά, δυστυχώς οι λειτουργίες των γυαλιών είναι περιορισμένες.

Ελπίζουμε στην επόμενη επίσημη ενημέρωση μέσα στον νέο χρόνο, τα χαρακτηριστικά και οι δυνατότητες των νέων γυαλιών του Project Aura να καινοτομήσουν αρκετά για να τραβήξουν την προσοχή ακόμη και των πιο απαιτητικών.

Για τον Τομέα Διαστήματος και Τεχνολογίας

Δήμητρα Μουταφίδου, Δημοσιογράφος

Γράψε απάντηση

Γράψε ο σχολιό σου
Γράψε το όνομά σου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.