Από την πρώτη κιόλας μέρα του Mobile World Congress, γνωρίσαμε συσκευές που πρόκειται να αλλάξουν την καθημερινότητά μας. Η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί αυτή την πρωτοποριακή έκθεση χαρίζοντας στους φίλους της τεχνολογίας πρωτόγνωρες εμπειρίες.

Ας δούμε όμως ποιες εταιρίες και με τι ακριβώς κατάφεραν να κερδίσουν τις εντυπώσεις του πλέον απαιτητικού κοινού.

Τα έξυπνα γυαλιά είναι πίσω

Τα Google Glass ήρθαν και έφυγαν, αλλά δίνονται καινούργιες ευκαιρίες στα έξυπνα γυαλιά με την Epson Moverio Smart Glasses. Τα πλέον μεγάλα γυαλιά χρησιμοποιούν OLED οθόνη  για να δημιουργεί ένα πιο φυσικό look που θα αποσπά λιγότερο τον χρήστη.

Ναι θα είναι κάπως περίεργα, αλλά έχουν αρκετά πρακτική χρήση. Θα έχουν την δυνατότητα αναπαραγωγής 2D ή 3D βίντεο, το οποίο θα αλληλεπιδρά με επαυξημένη πραγματικότητα και θα έχει τον έλεγχο drones. Σε περίπτωση που είστε σε αυτούς που ενδιαφέρονται, η Epson θα τα βγάλει στην αγορά αργότερα το 2016. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία δήλωση για την τιμή.

 

Τα παπούτσια που θα ανεβάσουν τις αποδόσεις σας.

Δοκιμάστε τις επιδόσεις σας στο CrossFit ή στο golf με τα lofit smart shoes.  Έχοντας ενσωματωμένους αισθητήρες πίεσης, μπορούν να σας πουν όλες τις σωματικές λεπτομέρειες που τρέχουν την δεδομένη στιγμή που αθλείσαι.

Τα παπούτσια είναι δημιούργημα της Samsugn Creative Labs και θα πραγματοποιηθούν με συνεργασία της κορεάτικης μάρκας TNS. Οι εταιρείες ξεκίνησαν την προωθητική τους καμπάνια στο Kickstarter στις 22 Φεβρουαρίου, όπου και θα μπορείτε να προπαραγγείλετε το δικό σας ζευγάρι για 199$ .

Lofit-Smart-Shoes-By-Salted-Venture-x-Samsung-Creative-Lab-direct-gadget

 

 Samsung-Lofit-smart-shoes

 

Για τον Τομέα Διαστήματος και Τεχνολογίας

Δήμητρα Μουταφίδου, Δημοσιογράφος

Γράψε απάντηση

Γράψε ο σχολιό σου
Γράψε το όνομά σου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.