Την φετινή χρόνια η Samsung αποφάσισε να ασχοληθεί περισσότερο με το design των συσκευών της διαλέγοντας να χρησιμοποιήσει premium υλικά όπως γυαλί και μέταλλο.

Τα Samsung Galaxy και S6 Samsung Galaxy S6 Edge ήταν η αρχή της καινοτομίας για την γνωστή εταιρία καθώς φήμες θέλουν την Samsung να επιδιώξει την κυκλοφορία ενός νέου smartphone μέσα στην νέα χρονιά όπου πραγματικά θα είναι μοναδικό στο είδος του.

Η Samsung είχε μιλήσει από μόνη της για το νέο της project ανακοινώνοντας ένα εύκαμπτο ή αλλιώς bendable κινητό, και οι δύο πλευρές λέγεται πως θα μοιάζουν με flip phone μια και η συνεχή οθόνη που σχεδιάζουν φαίνεται πως θα τις καλύπτει.

Γνωστός leaker μέσω του Weibo διέρρευσε πληροφορίες για το Project Valley(Project V) της Samsung.Το καινοτόμο smartphone φαίνεται πως θα είναι εξοπλισμένο με  Snapdragon 620 και 820, χωρίς να έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το αν θα κυκλοφορήσουν στην αγορά δύο εκδόσεις. Αναμένεται να έχει μνήμη RAM 3GB και υποδοχή για microSD για να μπορεί η ενσωματωμένη μνήμη να επεκταθεί, φυσικά η οθόνη που επιλέγει η γνωστή εταιρία θα είναι OLED από την στιγμή που δεν υπάρχουν εύκαμπτες LCDs.

Αν ισχύουν οι φήμες περί Project Valley μπορούμε να περιμένουμε να το δούμε για πρώτη φορά στην MWC Φεβρουαρίου αφού βέβαια προηγηθεί η παρουσίαση του τον Ιανουάριο.

Για τον Τομέα Διαστήματος και Τεχνολογίας

Δήμητρα Μουταφίδου, Δημοσιογράφος

 

Γράψε απάντηση

Γράψε ο σχολιό σου
Γράψε το όνομά σου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων.