Σάββατο 25/3
Στις 22:00 Συνεντεύξεις ΕΟΕ
 
Η Σοφία Μαγουλιώτη υποδέχεται την σολίστ στην κιθάρα Wiktoria Szubelak στην πρώτη της συνέντευξη σε ελληνικό μέσο στο πλαίσιο της εμφανισή της στο μέγαρο μουσικής Θεσσαλονίκης.
 
Στις 22:25 Ιστορίες Ανθρώπων
 
Στο πρώτο μέρος της εκπομπής καλεσμένη η Ρίτσα Κώντζογλου, πρόεδρος της Φιλοζωικής Οργάνωσης του Δήμου Αμπελοκήπων, να μιλάει για το έργο των φιλοζωικών. Ενώ στο δεύτερο μέρος θα μιλήσουμε με τον Γεώργιο Μιχαήλοβιτς, τον τελευταίο φύλακα των Συμμαχικών Νεκροταφείων του Ζέιτενλικ, με καθαρά Σερβική καταγωγή, ο παππούς του οποίου υπήρξε στρατιώτης και θάφτηκε στα Συμμαχικά. Πλέον, στα 88 του χρόνια ο Γεώργιος Μιχαήλοβιτς, τελευταίος στο είδους του φύλακας θα δώσει την σκυτάλη της φύλαξης των Κοιμητηριών σε έναν νέο φύλακα, ο οποίος ωστόσο δεν τηρεί όλα τα παραδοσιακά κριτήρια του φύλακα των Συμμαχικών.
 
Κυριακή 26/3
Στις 22:30 Πρόληψη
 
Ένα εβδομαδιαίο τηλεοπτικό ραντεβού με όσους αναζητούν συμβουλές για θέματα σχετικά με την υγεία. Ιατρικές πληροφορίες και συστάσεις για συχνές παθήσεις και ασθένειες από εξειδικευμένους ιατρούς, σε αυτό το επεισόδιο καλεσμένος ο Αθανάσιος Αντωνιάδης, Πλαστικός Χειρούργος.

Γράψε απάντηση

Γράψε ο σχολιό σου
Γράψε το όνομά σου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.