ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ Σ.3 ΕΠ.1 ΜΕ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ – Β.ΣΠΥΡΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ (VIDEO ΠΡΕΜΙΕΡΑ)

272

Ο δημοσιογράφος Ιωάννης Παπαζήσης και ο συνταγματολόγος, κοινωνιολόγος και επικεφαλής του κινήματος Ελλήνων Επαναστατών, Βασίλειος Σπύρου, καταγγέλουν μέσω ποιών αντισυνταγματικών νόμων οι πολιτικοί μας καταπάτησαν το σύνταγμα μας και δολοφονούν το μέλλον των γεννημένων και αγέννητων παιδιών μας.

1 σχόλιο

 1. ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ !!!!!!!!!! ..ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΘΥΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ «Η ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΜΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ ,ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ..ΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ «Η ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΜΗ ΤΑΞΗ … Σε περιόδους βίαιης κατάλυσης του Συντάγματος και κατοχής και ιδιαίτερα όταν από την έδρα της βουλής έχει με ταυτόχρονη παράλειψη διώξεων ανακοινωθεί ότι ισχύει εις βάρος των πολιτικών δικογραφία για το κακούργημα της εσχάτης προδοσίας , τότε βάσει του Άρθρου 40ΠΚΔ αλλά και του άρθρου 120 του Συντάγματος, οφείλουμε όχι μόνον να διαφωνήσουμε αλλα και τουλάχιστο να καταγείλουμε το έγκλημα,(ΕΙΔΑΛΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟ) .
  Υποχρεούμαστε λοιπόν να πράξουμε τουλάχιστο τα παρακάτω ,,
  Ενώπιον ανακριτικού υπαλλήλου,
  1) ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ(φανερά και όχι σιωπηρά) ΜΕ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ,
  2) να ζητήσουμε ( γραπτώς και ενόρκως επίσης) τα όπλα και το εθνόσημο .
  3) Να αποκαλύψουμε ενόρκως ότι ισχύει δικογραφία εσχάτης προδοσίας εις βάρος των πολιτικών
  4)ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ όλους τους πολιτικούς για κακούργημα, δόλο και συνέργεια σε γενοκτονία και σε βίαιη κατάλυση του Συντάγματος, επίσης και τον κάθε υπεύθυνο για κακουργηματική παράλειψη διώξεων του εγκλήματος εσχάτης προδοσίας που ισχύει εις βάρος 173 βουλευτών -υπουργών , απ τις 24\11\2011 υπουργών , απ τις 24\11\2011 ,
  5)να πάρουμε (ο π ω σ δ ή π ο τ ε )επικυρωμένο αντίγραφο των όσων καταγγείλαμε- καταθέσαμε (το επικυρωμένο αντίγραφο , είναι ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ δικαστική εντολή όπου η οποία , έκτοτε μας προστατεύει νομικά αλλα και ουσιαστικά .
  6) να κοινοποιήσουμε παντού (σε όσους πολίτες συγκάλυψαν την προδοσία και καταπάτησαν το σύνταγμα και ιδίως να ενημερώνουμε επισήμως όλες τις κρατικές υπηρεσίες κοινοποιώντας τους το επικυρωμένο αντίγραφο. https://www.facebook.com/groups/986790621349334/?ref=bookmarks

Γράψε απάντηση

Γράψε ο σχολιό σου
Γράψε το όνομά σου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.