Μέχρι σήμερα όλοι ζήλευαν τον χολιγουντιανό παραγωγό Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν. Τα λεφτά του, την φήμη, την καριέρα. Πάντως σαν άνθρωπο δεν νομίζω να τον ζήλευε κάνεις. Ειδικά μετά τα τελευταία του τερτίπια. «Σοκ: γνωστός παραγωγός παρενοχλεί διάσημες του Χόλιγουντ», ήταν και είναι, ο τίτλος σε όλα τα άρθρα. Όλες οι γνώστες ηθοποιοί πέσανε θύματα, άλλες πάλι κέρδισαν ένα βράδυ στο κρεβάτι του και έτσι είδαμε την αξία τους στις μεγάλες οθόνες. Άλλες πάλι κράτησαν το ήθος και παίξανε σε ταινίες που ούτε θέλουν να θυμούνται. Αλλά μην μείνετε μόνο εκεί, ο ηθοποιός άπλωσε τα δίχτυα του και σε δικές μας ηθοποιούς. Τι! Αναρωτιόσασταν γιατί δεν είχαμε δει Ελληνίδες ηθοποιούς στο Χόλιγουντ; Μα μια είναι η απάντηση γιατί τις κέρδισε το ήθος. Δεν θα αναφερθώ βέβαια στα ονόματα των Ελληνίδων κύριων. Όμως ο »φίλος» μας αυτός δεν το έκανε μόνο σε ηθοποιούς, αλλά σε πολλά αφελή κορίτσια και τρομαγμένες γυναίκες.

Αλλά παιδιά έχω μια εύλογη απορία. Τόσα χρόνια πώς κρατήθηκε ένα τόσο μεγάλο σκάνδαλο κρυφό; Και πώς ξαφνικά αφότου είδε το σκάνδαλο το φως της διασημότητας, όλοι αποφάσισαν να μιλήσουν; Και αν δεν γινόταν τώρα, Πότε;

Τελικά ήταν πολλά τα ερωτήματα! Αλλά μετά αναρωτιόμαστε γιατί υπάρχουν ηθοποιοί-γλάστρες στις ταινίες και δεν αξιοποιούνται όσοι αξίζουν.

Και κάπως έτσι… βγαίνουν τα λεφτά.!!!

Μπάκα Σουζάνα, Αρχισυντάκτρια περιοδικού KOSMOS

Γράψε απάντηση

Γράψε ο σχολιό σου
Γράψε το όνομά σου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.