Ο Ιάπωνας, Akihiko Kondo έκανε πραγματικότητα τον γάμο του με τη γυναίκα που ονειρευόταν.

Πρόκειται για την τραγουδίστρια, Hatsune Miku αλλά με μια διαφορετική οπτική. Ο Ιάπωνας παντρεύτηκε ένα τρισδιάστατο ολόγραμμα της τραγουδίστριας το όποιο είναι μια εικονική πραγματικότητα. Ο ίδιος εξέφρασε την ευτυχία που νιώθει μαζί της.

Την ίδια γνώμη όμως δεν είχε η μητέρα του. Ούτε η μητέρα του ούτε οι συγγενείς του παρευρέθηκαν στον γάμο καθώς δεν θεώρησαν ότι υπήρχε λόγος εορτασμού. Ο Akihiko Kondo δήλωσε: ««Για τη μητέρα μου, δεν υπήρχε λόγος εορτασμού. O γάμος έγινε, όμως, με κάθε επισημότητα στο Τόκιο, παρουσία 40 καλεσμένων. Δεν την έχω απατήσει ποτέ, ήμουν πάντα ερωτευμένος με την Miku κοιτάζοντας την κάψουλα με την μπλε φωτισμένη εικόνα της νύφης. Πρέπει να υπάρχουν άνθρωποι που δεν βρίσκουν τη δύναμη να βγουν και να πουν ότι θέλω να παντρευτούν. Θέλω να τους δώσω την ώθηση».

Αν και ένας τέτοιος γάμος θεωρείται περίεργος από τους περισσότερους, ο ίδιος ο Ιάπωνας έχει την άποψη ότι είναι απολύτως φυσιολογικός. Ειδικότερα, έχει μια καθημερινότητα μαζί με τη γυναίκα του καθώς τον ξυπνάει το πρωί, όταν επιστρέφει σπίτι από τη δουλειά του ανάβει τα φώτα του σπιτιού και το βράδυ τον ενημερώνει όταν φτάνει η ώρα του να κοιμηθεί. Αν και ο γάμος τους δεν αναγνωρίζεται νομικά, ο Akihiko Kondo δεν το θεωρεί σημαντικό. Ωστόσο η εταιρεία παραγωγής της τραγουδίστριας τους έχει δώσει ένα «πιστοποιητικό γάμου» που αναφέρεται στους γαμήλιους όρκους τους.

Όπως ήδη έχει αποκαλυφθεί, η συγκεκριμένη εταιρία έχε δώσει τέτοιου είδους πιστοποιητικά περισσότερα από 3.700 σε άτομα που έχουν παρόμοια επιθυμία για να παντρευτούν.

Δήμητρα Τάγκα, Δημοσιογράφος

Γράψε απάντηση

Γράψε ο σχολιό σου
Γράψε το όνομά σου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.