Αρχική Άννα Νικολάου

Άννα Νικολάου

%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%b3%ce%bc%ce%b9%cf%8c%cf%84%cf%85%cf%80%ce%bf-2016-11-19-8-47-09-%ce%bc%ce%bc

Η Άννα Νικολάου είναι τελειόφοιτη του τμήματος Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσ/νικης.

Είχε συμμετάσχει στην παρουσίαση ραδιοφωνικής εκπομπής με τίτλο “Erasmus Spirit” στους 100,6. Συμμετείχε σε lifestyle εκπομπή τοπικού καναλιού της Θεσσαλονίκης για μικρό χρονικό διάστημα.

Επιπλέον, είχε στήλη με θέμα τους φοιτητές εράσμους στο destv.blog.gr. Συμμετείχε στο φοιτητικό δημοσιογραφικό δυναμικό του γραφείου Δημοσίων σχέσεων στα πλαίσια του “Τhessaloniki 2014: European Youth Capital”.

Είναι εθελόντρια στο ESN AUTH (Erasmus Students Network του Αριστοτελείου Πανεπιστημείου Θεσ/νίκης), εθελοντικός οργανισμός που βοηθάει τους φοιτητές εράσμους της πόλης, και υπάρχει σε όλες τις χώρες της Ευρώπης.

Σπούδασε για ένα εξάμηνο ως φοιτήτρια εράσμους στο πανεπιστήμιο του Santiago de Compostela (ΙΣΠΑΝΙΑ), καθώς επίσης έκανε και την πρακτική της άσκηση στο Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων- Εκπαιδευτικής Καινοτομίας του τμήματος Αγρονομίας του Πολυτεχνικού Πανεπιστημίου της Μαδρίτης (ΙΣΠΑΝΙΑ), από τον Σεπτέμβριο του 2014 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2014 (ενασχόληση με έρευνα μεταξύ ξένων πανεπιστημίων, Web design, Microsoft Office, μεταφράσεις, οργάνωση πανεπιστημιακών event) .

Γνωρίζει Αγγλικά και Ισπανικά

Συμμετείχε στο σεμινάριο“Go for Europe” στα πλαίσια του “Τhessaloniki 2014: European Youth Capital”.

Και τέλος συμμετείχε στο “AGM Milano”, διεθνές συνέδριο του Εrasmus Students Network όπου εκπρόσωποι από κάθε χώρα συμμετέχουν για την πορεία του συλλόγου σε διεθνές επίπεδο.

  • Στον Ερευνητικό Οργανισμό Ελλήνων από: 2015
  • Θέση στον Ερευνητικό Οργανισμό Ελλήνων: Αθλητικός Δημοσιογράφος
  • Επικοινωνία: tv@eoellas.org