Αρχική ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ – ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ – ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ (ΚΤΙΡΙΟ 1)

ταγραφειαμας-01

Ο Ερευνητικός Οργανισμός Ελλήνων στεγάζεται στα γραφεία του Οργανισμού, που βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη, Λεωφόρος Καλλιθέας 84 Αμπελόκηποι. Τα γραφεία του Οργανισμού αποτελούν ένα χώρο ελευθερίας, γνώσης, μελέτης, δημιουργίας και δημοκρατικής έκφρασης, που όμοιός του δεν υπάρχει σε καμία άλλη περιοχή της χώρας, όσον αφορά σε παρόμοιες οργανώσεις και ομάδες. Πρόκειται για έναν σύγχρονο, ζεστό και φιλόξενο χώρο, που συμπεριλαμβάνει τον εξοπλισμό που υποστηρίζει τις δραστηριότητες του Οργανισμού, την αίθουσα εργασίας με υπολογιστές και διαδίκτυο, τον χώρο υποδοχής, τα γραφεία καθώς και στον δρόμο της Οδού Ερευνητικού Οργανισμού Ελλήνων η αίθουσα meeting και ο χώρος προβολών (home cinema) για ντοκυμαντέρ και ταινίες.

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΕΟΕ ΙΟΥΛΙΟΣ ΒΕΡΝ (ΚΤΙΡΙΟ 1)

site-icons1

 Η Βιβλιοθήκη του Οργανισμού «Ιούλιος Βερν», η οποία περιέχει πάνω από 3.000 βιβλία, πάνω από 1.000 περιοδικά, πάνω από 1.000 αποκόμματα εφημερίδων, αλλά και χιλιάδες τίτλους ηλεκτρονικών βιβλίων που περιμένουν κάθε επίδοξο ερευνητή να τα μελετήσει.

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΑ STUDIO (ΚΤΙΡΙΟ 2)

Η καρδιά του ραδιοφώνου χτυπά εδώ! Ζωντανές εκπομπές, ηχογραφήσεις spot, σπικάζ και ανεξάρτητων παραγωγών.

STUDIO ΜΟΝΤΑΖ (ΚΤΙΡΙΟ 1)

site-icons2

Στα υπερσύγχρονα studio μοντάζ χτυπά η καρδιά των τηλεοπτικών και κινηματογραφικάν παραγωγών του ΕΟΕ από το 2012. Τα studio μοντάζ μπορούν να φιλοξενήσουν και ανεξάρτητες παραγωγές επξεργασίας/ηχογράφησης ή άλλων εκπομπών. Όλοι οι τεχνικοί του Ερευνητικού Οργανισμού Ελλήνων επιθυμούν να τους γνωρίσετε από κοντά τις ώρες επξεργασίας εκπομπών για να παρακολουθήσετε τεχνικά θέματα. Σας περιμένουν !

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ STUDIO (ΚΤΙΡΙΟ 3)

site-icons3

Τα σύγχρονα τηλεοπτικά studio φιλοξενούν τις τηλεοπτικές παραγωγές του Eoellas Web TV, των εκπομπών του ΕΟΕ καθώς και όλων ων παραγωγών της εταιρίας του Οργανισμού History Moments. Είναι σε μια περιοχή, στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης, λίγα χιλιόμετρα από την πόλη. Τα τηλεοπτικα studio μπορούν να φιλοξενήσουν και ανεξάρτητες παραγωγές εκπομπών ή ταινιών μικρού μήκους. Όλοι οι τηλεοπτικοί παραγωγοί του Ερευνητικού Οργανισμού Ελλήνων επιθυμούν να τους γνωρίσετε από κοντά. Σας περιμένουν !

 

Που είναι οι εγκαταστάσεις μας:


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

Πως να έρθετε: 

  • Με Λεωφορείο του ΟΑΣΘ, μπροστά από τα Γραφεία μας περνά το: 34 (επιβίβαση κέντρο Θεσσαλονίκης πλατεία Αριστοτέλους)  στην στάση Καλλιθέας. Περισσότερα στο site του ΟΑΣΘ από εδώ.
  • Αν έρθετε με το αυτοκίνητό σας μπορείτε να σταθμεύσετε επί της οδού Λεωφόρου Καλλιθέας (εύκολο parking). Η είσοδος των γραφείων είναι από την οδό Καλλιθέας στον αριθμό 84.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΙΑ ΚΑΙ EOELLAS AGRO

site-icons4

Το ερευνητικό παρατηρητήριο του ΕΟΕ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΙΣ, κάνει καταγραφή νυχτερινού και πρωινού ουρανού 24 ώρες το 24ωρο. Σε μια ιδιόκτητη έκταση στην Θεσσαλονίκη ο Ερευνητικός Οργανισμός Ελλήνων με την δύναμη του Πελίτι (www.peliti.gr), δημιουργεί το δικό του σπορείο αλλά ταυτόχρονα δημιουργεί και μοιράζει τα δικά του προϊόντα σε αντίδραση στην σημερινή κατάσταση της παγκόσμιας νέας τάξης.

Που είναι οι εγκαταστάσεις του παρατηρητηρίου μας:


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

contactus-01