ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο Ερευνητικός Οργανισμός Ελλήνων μετρά ήδη αρκετά χρόνια λειτουργίας και πορείας, μιας και ιδρύθηκε στις 28 Δεκεμβρίου 2001. Στόχος της δημιουργίας αυτού του εγχειρήματος ήταν η αναβάθμιση της έρευνας και η παροχή βοήθειας σε όσους ήθελαν να ασχοληθούν, αλλά δεν είχαν τα εργαλεία! Σκοπός του Ερευνητικού Οργανισμού Ελλήνων είναι να υποστηρίξει όσους θέλουν να ασχοληθούν με την έρευνα και την αναζήτηση πάνω στο αντικείμενο που τους ενδιαφέρει, να αφυπνίσει συνειδήσεις, να προβληματίσει τον κόσμο και κυρίως τη νεολαία. Εδώ και πολλά χρόνια πρωτοπορεί σε διάφορους τομείς έρευνας και δραστηριοτήτων στην πατρίδα μας, ενώ ασχολείται με όλα τα κοινωνικά και παγκόσμια γεγονότα που απασχολούν τον καθένα από μας. Ο Οργανισμός έχει έδρα την Θεσσαλονίκη και έχει πολλούς συνεργάτες ανά την Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό, οι οποίοι συνεισφέρουν στις έρευνές του.

ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Η επίτευξή του συνίσταται κυρίως στην μέσα από εργασίες, μελέτες και έρευνες καθώς και αναζήτηση και προώθηση της αλήθειας, στην παραγωγή πολιτισμού και στην αφύπνιση του κόσμου. Αναλυτικότερα επιδιώκεται η διάδοση των ιδεών που πρεσβεύει η εταιρία και των θεμάτων που ερευνά, με γνωστοποίηση στο κοινό.

Από το 2012, λειτουργεί και το τηλεοπτικό του πρόγραμμα, που προβάλεται μέσα από τα περιφερειακά ψηφιακά κανάλια: ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ (Κεντρική Μακεδονία, Θεσσαλονίκη), ALERT TV (Αττική και Αθήνα), ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ (Ανατολική Μακεδονία και Θράκη), SUPER B (Πελοπόννησος), AIGAIO TV (Δωδεκάνησα) από το COSMOTE TV σε όλη την Ελλάδα μέσα από την συχνότητα του ALERT TV και AIGAIO TV, αλλά και από το δικό του κανάλι το EOE Channel, με μεγάλη επιτυχία. Το έργο του ΕΟΕ συμπληρώνουν οι εκδόσεις του, κυρίως μυθιστορήματα, έρευνες και περιοδικά. Πολλά βίντεο-παρεμβάσεις στα δημόσια πράγματα καθώς και ντοκιμαντέρ με μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό, όπως π.χ. το κινηματογραφικό ντοκιμαντέρ «Εμφύλιος στα χωριά του Γράμμου», το «Στοιχειωμένη Θεσσαλονίκη», το «Σκωτία, η χώρα των Ελλήνων-Βρετανία, η Υπερβόρεια Ελλάς» αλλά και η θρυλική τριλογία για το 2012 («21-12-2012:Η Αρχή του Τέλους», «Τι είναι Θεός» και το «21-12-2012: Μια νέα Αρχή»). Η παραγωγή των ντοκιμαντέρ και των βίντεο του Οργανισμού γίνεται μέσω της εταιρίας παραγωγής «History Moments by EOE». Επίσης από τα μέσα του 2017 λειτουργεί και το πρόγραμμα του ραδιοφώνου του Οργανισμού, που στις ημέρες μας μετρά 5 διαφορετικούς σταθμούς. Τα ραδιοφωνα μας με πάνω από 30 θεματικές εκπομπές έχουν κερδίσει τα «αυτιά» των ακροατών με αρκετά υψηλές ακροαματικότητες.

Μάθε περισσότερα για τον Οργανισμό!

ΤΟΜΕΑΡΧΕΣ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΝΑ ΤΟΜΕΙΣ

ΕΡΕΥΝΑ

ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

EOE CHANNEL