Αρχική ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Ο Ερευνητικός Οργανισμός Ελλήνων μετρά ήδη αρκετά χρόνια λειτουργίας και πορείας, μιας και ιδρύθηκε στις 28 Δεκεμβρίου 2001. Στόχος της δημιουργίας αυτού του εγχειρήματος ήταν η αναβάθμιση της έρευνας και η παροχή βοήθειας σε όσους ήθελαν να ασχοληθούν, αλλά δεν είχαν τα εργαλεία! Σκοπός του Ερευνητικού Οργανισμού Ελλήνων είναι να υποστηρίξει όσους θέλουν να ασχοληθούν με την έρευνα και την αναζήτηση πάνω στο αντικείμενο που τους ενδιαφέρει, να αφυπνίσει συνειδήσεις, να προβληματίσει τον κόσμο και κυρίως τη νεολαία. Εδώ και 17 χρόνια πρωτοπορεί σε διάφορους τομείς έρευνας και δραστηριοτήτων στην πατρίδα μας, ενώ ασχολείται με όλα τα κοινωνικά και παγκόσμια γεγονότα που απασχολούν τον καθένα από μας. Ο Οργανισμός έχει έδρα την Θεσσαλονίκη και έχει πολλούς συνεργάτες ανά την Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό, οι οποίοι συνεισφέρουν στις έρευνές του.

«Πηγη ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ»

Η επίτευξή του συνίσταται κυρίως στην μέσα από εργασίες, μελέτες και έρευνες καθώς και αναζήτηση και προώθηση της αλήθειας, στην παραγωγή πολιτισμού και στην αφύπνιση του κόσμου. Αναλυτικότερα επιδιώκεται η διάδοση των ιδεών που πρεσβεύει η εταιρία και των θεμάτων που ερευνά, με γνωστοποίηση στο κοινό.

Από το 2012, λειτουργεί κανονικά το πρόγραμμα Web Tv, που προβάλεται και μέσα από τα περιφερειακά ψηφιακά κανάλια: ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ (Κεντρική Μακεδονία, Θεσσαλονίκη), ALERT TV (Αττική και Αθήνα), ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ (Ανατολική Μακεδονία και Θράκη), SUPER B (Πελοπόννησος), AIGAIO TV (Δωδεκάνησα) καθώς και στο COSMOTE TV σε όλη την Ελλάδα μέσα από την συχνότητα του ALERT TV και AIGAIO TV, με μεγάλη επιτυχία. Το έργο του ΕΟΕ συμπληρώνουν οι εκδόσεις του, κυρίως μυθιστορήματα, όπως «Ομίχλη και Τριαντάφυλλα» και «Τσάντα Πράντα». Πολλά βίντεο-παρεμβάσεις στα δημόσια πράγματα καθώς και ντοκιμαντέρ με μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό, όπως π.χ. το κινηματογραφικό ντοκιμαντέρ «Εμφύλιος στα χωριά του Γράμμου», το «Στοιχειωμένη Θεσσαλονίκη», το «Σκωτία, η χώρα των Ελλήνων-Βρετανία, η Υπερβόρεια Ελλάς» αλλά και η θρυλική τριλογία για το 2012 («21-12-2012:Η Αρχή του Τέλους», «Τι είναι Θεός» και το «21-12-2012: Μια νέα Αρχή»). Η παραγωγή των ντοκιμαντέρ και των βίντεο του Οργανισμού γίνεται μέσω της «History Moments by EOE». Επίσης από τα μέσα του 2017 λειτουργεί και το πρόγραμμα του ραδιοφώνου του Οργανισμού. Με ταυτότητα ενημερωτικού μαγκαζίνου. Το ραδιοφωνό μας με πάνω από 20 ενημερωτικές εκπομπές έχει κερδίσει τα «αυτία» των ακροατών με αρκετά υψηλές ακροαματικότητες. Τέλος από τον Μαΐο του 2018 ο Οργανισμός έχει το δικό του τηλεοπτικό κανάλι, το EOE Channel. Με εκπαιδευτικό, ερευνητικό, επιστημονικό και ταξιδιωτικό περιεχόμενο μπορεί να χαρακτηριστεί σαν το πρώτο Ελληνικό κανάλι ντοκιμαντέρ.

 «Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ»

ΣΤΕΛΕΧΗ (Κάνουμε κλικ στα ονόματα για να δούμε περισσότερες πληροφορίες):

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ (Κάνουμε κλικ στα ονόματα για να δούμε περισσότερες πληροφορίες):

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ (Κάνουμε κλικ στα ονόματα για να δούμε περισσότερες πληροφορίες):

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ/SITE (Κάνουμε κλικ στα ονόματα για να δούμε περισσότερες πληροφορίες):

Παρουσιαστές:

Ενδυματολόγος:

Make up Artists:

Τεχνικοί Site:

ΤΜΗΜΑ ΜΟΝΤΑΖ/ΗΧΟΥ (Κάνουμε κλικ στα ονόματα για να δούμε περισσότερες πληροφορίες):

Μοντάζ:

Ήχος:

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΜΕΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ  (Κάνουμε κλικ στα ονόματα για να δούμε περισσότερες πληροφορίες):

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ (Κάνουμε κλικ στα ονόματα για να δούμε περισσότερες πληροφορίες):

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ (Κάνουμε κλικ στα ονόματα για να δούμε περισσότερες πληροφορίες):

ΤΜΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (Κάνουμε κλικ στα ονόματα για να δούμε περισσότερες πληροφορίες):

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ (Κάνουμε κλικ στα ονόματα για να δούμε περισσότερες πληροφορίες):

ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ (Κάνουμε κλικ στα ονόματα για να δούμε περισσότερες πληροφορίες):

Καταστικό Εταιρίας, Ερευνητικού Οργανισμού Ελλήνων ΕΟΕ. Κατεβάστε το από εδώ http://cl.ly/Xumd ή διαβάστε το online από εδώ

ΕΙναι μΟνο το λΑθος και Οχι η αλΗθεια που συρρικνΩνεται απΟ την Ερευνα.