WEB TV-ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
  • ΔΕΣ ΤΟ WEB TV ΜΑΣ

  • ΔΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΓΝΑΤΙΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ
  • ΔΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

eoelogo-01

Ο Ερευνητικός Οργανισμός Ελλήνων ιδρύθηκε στις 28 Δεκεμβρίου 2001. Εδώ και 15 χρόνια πρωτοπορεί σε διάφορους τομείς έρευνας και δραστηριοτήτων στην πατρίδα μας, ενώ ασχολείται με όλα τα κοινωνικά και παγκόσμια γεγονότα που απασχολούν τον καθένα από μας. Ο ΕΟΕ δημιουργήθηκε με αρχικό στόχο την προσφορά υποστήριξης σε όσους θέλουν να ασχοληθούν με την έρευνα και την αναζήτηση, πάνω στο αντικείμενο που τους ενδιαφέρει. Ο ΕΟΕ έχει έδρα την Θεσσαλονίκη και έχει πολλούς συνεργάτες ανά την Ελλάδα και όχι μόνο, οι οποίοι συνεισφέρουν στις δραστηριότητές του. Σκοπός του Ερευνητικού Οργανισμού Ελλήνων είναι η προσφορά υποστήριξης σε όσους θέλουν να ασχοληθούν με την έρευνα και την αναζήτηση πάνω στο αντικείμενο που τους ενδιαφέρει.

Η επίτευξή του συνίσταται κυρίως στην μέσα από εργασίες, μελέτες και έρευνες αναζήτηση και προώθηση της αλήθειας, στην παραγωγή πολιτισμού καθώς και στην αφύπνιση του κόσμου στις θεματικές ενότητες: 1) Επιστήμες, 2) Ανεξήγητα φαινόμενα και «Θεωρίες Συνωμοσίας» 3) Τέχνες και πολιτισμός, που αποτελούν και τους 3 βασικούς κλάδους της εταιρίας. Αναλυτικότερα επιδιώκεται η διάδοση των ιδεών που πρεσβεύει η εταιρία και των θεμάτων που ερευνά, με γνωστοποίηση στο κοινό τόσο της ταυτότητάς της όσο και των πηγών πληροφορίας και έρευνας και βασιζόμενη κυρίως στην υγιή σκέψη των μελών και στον εσωτερικό διάλογο τόσο μεταξύ των μελών όσο και με το κοινό. Ειδικότερα, οι Τομείς Έρευνας στους οποίος δραστηριοποιείται ο ΕΟΕ είναι οι εξής: 1) ΤΟΜΕΑΣ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, 2) ΤΟΜΕΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ, 3) ΤΟΜΕΑΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, 4) ΤΟΜΕΑΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΩΝ, 5) ΤΟΜΕΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ, 6) ΤΟΜΕΑΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΤΟΠΩΝ, 7) ΤΟΜΕΑΣ ΕΚΔΟΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ «ΣΚΕΨΙΣ» και 8) ΤΟΜΕΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ VIDEO. Επίσης, από το 2012, λειτουργεί κανονικά το πρόγραμμα Web Tv, που προβάλετε και μέσα από τα περιφερειακά ψηφιακά κανάλια: ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ (Κεντρική Μακεδονία, Θεσσαλονίκη), στο ALERT (Αττική και Αθήνα) στο Θράκη ΝΕΤ (Ανατολική Μακεδονία και Θράκη), στο STAR Βορείού Ελλάδος (Ανατολική Μακεδονία και Θράκη), καθώς και στο COSMOTE TV σε όλη την Ελλάδα μέσα από την συχνότητα του ALERT, με μεγάλη επιτυχία. Το έργο του ΕΟΕ συμπληρώνουν οι εκδόσεις του, κυρίως μυθιστορήματα όπως Ομίχλη και Τριαντάφυλλα και Τσάντα Πράντα, πολλά βίντεο-παρεμβάσεις στα δημόσια πράγματα και ντοκυμαντέρ με μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό, όπως π.χ. το κινηματογραφικό ντοκυμαντέρ «Εμφύλιος στα χωριά του Γράμμου», το ντοκυμαντέρ για την «Στοιχειωμένη Θεσσαλονίκη», το «Σκωτία, η χώρα των Ελλήνων-Βρετανία, η Υπερβόρεια Ελλάς» αλλά και η θρυλική τριλογία για το 2012 («21-12-2012:Η Αρχή του Τέλους», «Τι είναι Θεός» και το «21-12-2012: Μια νέα Αρχή»). Η παραγωγή των ντοκυμαντέρ και των βίντεο του Οργανισμού γίνεται μέσω της «History Moments by EOE».

 Όποιος και όποια από εσάς ενδιαφέρεται να καταθέσει ερωτήσεις και σχόλια, να αναζητήσει πληροφορίες ή ο,τιδήποτε άλλο, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας, στέλνοντας μήνυμα στην επίσημη σελίδα του ΕΟΕ στο facebook (https://www.facebook.com/eoellas.org) ή στα email του Οργανισμού (επικοινωνία). Ο ΕΟΕ είναι ανοιχτός σε όλα τα ερασιτεχνικά συγκροτήματα οποιασδήποτε μουσικής κατηγόριας, για να βοηθήσει στην προώθησή τους, μέσω της διαφήμισης στην επίσημη ιστοσελίδα του και στις υπόλοιπες σελίδες που διατηρεί, στα ντοκυμαντέρ και το περιοδικό του. Επίσης, ο ΕΟΕ είναι θετικός και σε άλλες προτάσεις συνεργασίας που αφορούν στην αρθογραφία, στην έρευνα, στις εκδόσεις, την τεχνολογία κ.λπ. Θα είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για μας, να συνεργαστούμε με ανθρώπους που έχουν ταλέντο, δημιουργικότητα, όρεξη για δουλειά και δίψα για γνώση.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ-ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ

Κάνε κλικ στην εικόνα

Κάνε κλικ στην εικόνα

ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κάνε κλικ στην εικόνα

Κάνε κλικ στην εικόνα

ΣΤΕΛΕΧΗ (Κάνουμε κλικ στα ονόματα για να δούμε περισσότερες πληροφορίες):

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ (Κάνουμε κλικ στα ονόματα για να δούμε περισσότερες πληροφορίες):

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ (Κάνουμε κλικ στα ονόματα για να δούμε περισσότερες πληροφορίες):

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ/SITE (Κάνουμε κλικ στα ονόματα για να δούμε περισσότερες πληροφορίες):

Γενική Αρχισυνταξία:

Παρουσιαστές:

Make up Artists:

 

Τεχνικοί Site:

ΤΜΗΜΑ ΜΟΝΤΑΖ/ΗΧΟΥ (Κάνουμε κλικ στα ονόματα για να δούμε περισσότερες πληροφορίες):

Μοντάζ:

Ήχος:

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΜΕΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ  (Κάνουμε κλικ στα ονόματα για να δούμε περισσότερες πληροφορίες):

ΤΜΗΜΑ ΤΟΜΕΑ ΕΡΕΥΝΑΣ (Κάνουμε κλικ στα ονόματα για να δούμε περισσότερες πληροφορίες):

ΤΜΗΜΑ ΤΟΜΕΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ (Κάνουμε κλικ στα ονόματα για να δούμε περισσότερες πληροφορίες):

ΤΜΗΜΑ ΤΟΜΕΑ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΩΝ/ΦΥΣΗΣ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ (Κάνουμε κλικ στα ονόματα για να δούμε περισσότερες πληροφορίες):

ΤΜΗΜΑ ΤΟΜΕΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ (Κάνουμε κλικ στα ονόματα για να δούμε περισσότερες πληροφορίες):

ΤΜΗΜΑ ΤΟΜΕΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΩΝ & ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ (Κάνουμε κλικ στα ονόματα για να δούμε περισσότερες πληροφορίες):

ΤΜΗΜΑ ΤΟΜΕΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (Κάνουμε κλικ στα ονόματα για να δούμε περισσότερες πληροφορίες):

ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ (Κάνουμε κλικ στα ονόματα για να δούμε περισσότερες πληροφορίες):

Καταστικό Εταιρίας, Ερευνητικού Οργανισμού Ελλήνων ΕΟΕ. Κατεβάστε το από εδώ http://cl.ly/Xumd ή διαβάστε το online από εδώ

Ευκαιρίες καριέρας στον Οργανισμό:

(Πατήστε πάνω στην εικόνα)

(Πατήστε πάνω στην εικόνα)