Αρχική Μαρία Σπηλιωτοπούλου

Μαρία Σπηλιωτοπούλου

%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%b3%ce%bc%ce%b9%cf%8c%cf%84%cf%85%cf%80%ce%bf-2016-11-19-9-17-52-%ce%bc%ce%bc

Η Μαρία είναι απόφοιτος της Αγγλικής Φιλολογίας με εξειδίκευση στη διδασκαλία της Αγγλικής από το University of Greenwich. Επίσης είναι τελειόφοιτος του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων – Επικοινωνίας και Μέσων του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας παραρτήματος Καστοριάς.

Παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει να παρουσιάσει αξιοσημείωτο έργο στη διδασκαλία της Αγγλικής σε παιδιά διαφόρων ηλικιών στο Χαμόγελο του Παιδιού μετά από επιλογή και εισήγηση των καθηγητών του Πανεπιστημίου της. Στα πλαίσια εκπαίδευσης έχει αξιόλογη παρουσία και συμμετοχή σε αίθουσες διδασκαλίας της Αγγλικής στον φροντιστηριακό οργανισμό ΕΥΡΟΓΝΩΣΗ.

Τέλος έχει επιμεληθεί διαλέξεων με θέμα τη διδασκαλία της Αγγλικής ως δεύτερη ξένη γλώσσα σε μαθητές μικρής ηλικίας οι οποίες υλοποιήθηκαν στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και στο Αμερικανικό Κολλέγιο «ΑΝΑΤΟΛΙΑ» από τον φορέα TESOL.

Αναφορικά με το γνωστικό αντικείμενο των Δημοσίων σχέσεων έχει διατελέσει ως υπεύθυνη υποδοχής πελατείας στο resort ΚΥΦΑΝΤΑ της Πελοποννήσου το οποίο εξυπηρετεί κατά πλειοψηφία αλλοδαπούς τουρίστες εισοδηματικού χαρακτήρα άνω του μέσου.

  • Στον Ερευνητικό Οργανισμό Ελλήνων από: 2016
  • Θέση στον Ερευνητικό Οργανισμό Ελλήνων: Στέλεχος Δημοσίων Σχέσεων, Εμπορίας & Διαφήμισης
  • Επικοινωνία: pubicrelations@eoellas.org