Αρχική Μίλτος Σταμούλης

Μίλτος Σταμούλης

Ο Μιλτιάδης Σταμούλης γεννήθηκε το 1994 στην Νέα Ιωνία του Βόλου. Στην ηληκία των έξι χρόνων ξεκίνησε να ασχολείται με την Μουσική Θεωρία, Αρμονία, Μαθήματα Αρμονίου ενώ ταυτόχρονα έκανε και μαθήματα Φωνητικής έχοντας γίνει ενεργό μέλος στην Χορωδία του Ωδείου.  Στα δεκατρία του έχοντας ολοκληρώσει τις πρωταρχικές του σπουδές στη μουσική αποκτά Πτυχίο Αρμονίας , Πτυχίο στο αρμόνιο καθώς και πιστοποίηση για την συμμετοχή του στη χορωδία. Μετά την αποφοίτηση του απο το Γενικό Λύκειο και έπειτα απο την τριών χρόνων παραμονή του στο Βόλο για λόγους εργασίας σε διαφορετικό κλάδο, αποφάσισε να ακολουθήσει πλέον επαγγελματικά το μεγάλο του πάθος. Έτσι, τον Οκτώβριο του 2015 ξεκινάει τις σπουδές του στο Ιέκ Δέλτα Θεσσαλονίκης πάνω στον τομέα Μουσική Τεχνολογία-Ηχοληψία όπου και τις ολοκλήρωσε τον Ιούλιο του 2017.

Απο πολυ νωρίς ξεκίνησε να εργάζεται ενεργά στον κλάδο της μουσικής. Το διάστημα 2015-2017 δούλεψε ως DJ στο Forum Cafe-bar στη Νέα Μηχανιώνα και στο Pithari Lounge Cafe-bar στην Αγία Τριάδα Θεσσαλονίκης ,ενώ ταυτόχρονα ως μέλος της νεανικής χιπ-χοπ  μπάντας NuVey της Θεσσαλονίκης, έπαιζε πλήκτρα και συμμετείχε σε Live σε μαγαζιά όπως το 8ball Live Stage, το Roots και το Urania Bar στη Θεσσαλονίκη καθώς και στο Perroquet Beach Bar στην Χαλκιδική. Στις αρχές του 2016 δούλεψε ως DJ στην ιδαίτερη πατρίδα του τον Βόλο στο Baraki Club καθώς και στο Maddox Day & Night ενώ με το νέο έτος εργάστηκε στο Χωριατικο καθώς και στο Tokalis Hotel & Spa (Αγχίαλος) και στο Εν πλω ( Μηλίνα Πηλίου)  . Μεγάλο του επίτευγμα θεωρείται η εθελοντική συμμετοχή του ως Dj στο Φεστιβάλ Digital Culture αλλα και σε σεμινάρια όπως το Make up Αrtist στο ΙΕΚ Δέλτα Θεσσαλονίκης.

Από το καλοκαίρι του 2017 έως και σήμερα εργάζεται  ως Sound Engineer στην Salahas SPL στον Βόλο, με ηχητικές καλύψεις σε γάμους, φεστιβάλ, συναυλίες αλλά και στο μαγαζί Premiera Foul Of Live στον Βόλο. Τόν Δεκέμβριο του 2017 ξεκίνησε να εργάζεται ως DJ στον Piratis Cafe-bar όπου και παίζει μέχρι σήμερα.

Το τελευταίο τρίμηνο στα πλαίσια της πρακτικής του άσκησης εργάζεται ως ηχολήπτης στον Ε.Ο.Ε (Ερενητικός Οργανισμός Ελλήνων) όπου είχε την ευκαίρια να συμμετάσχει στην εκπομπή» Τα Άδυτα του χιπ-χοπ» . Παράλληλα με την ηχοληψία ασχολείται και με την παραγωγή μουσικής (τελευταία του δουλειά αποτελεί η συνεργασία του με τους ΤΗΟ CREW σε παραγωγές χιπ χοπ μουσικής και έπεται συνέχεια).

Όσον αφορά στην εκπαίδευσή του , έχει παρακολουθήσει σεμινάρια όπως το Digital Microphone στο Ιέκ Δέλτα Θεσσαλονίκης κατα το διάστημα της εθελοντικής του εργασίας  στο Digital Culture , το Digital Microphone & Live Recording αλλά και τον σεμιναριακό κύκλο  στο Mastering Enginner & Development πάνω στήν τοποθέτηση VST ήχου στο διάστημα 2017-2018.

Όνειρο ζωής για αυτόν, η ίδρυση μιας εταιρίας Μουσικής Παραγωγής και Ηχοληψίας με παραγωγές και Live Recordings αλλά και ηχητικές καλύψεις με παράλληλη εμπορία ηχοσυστημάτων και μουσικών οργάνων.