ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ !!!! ΣΗΜΕΡΑ Ο ΕΟΕ ΕΙΝΑΙ 11 ΧΡΟΝΩΝ !!! (update)

ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ !!! Σαν σήμερα πριν από 11 χρόνια ο ΕΟΕ ιδρύθηκε. Μετά από 11 χρόνια τα περισσότερα άλλαξαν παντού. Όμως το βασικό νόημα μας έμεινε ίδιο : ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !!!

ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ

Μέσα στα χρόνια που πέρασαν, έχουμε δώσει απίστευτους αγώνες, προσωπικούς και όχι μόνο, για να βρούμε το μονοπάτι που οδηγεί στην γνώση και να το μοιραστούμε μαζί σας. Σε αυτό το ταξίδι που συμπληρώνει σήμερα τα 11 χρόνια, ζήσαμε πολλά, μάθαμε πολλά, δημιουργήσαμε, γελάσαμε, στεναχωρηθήκαμε, οραματιστήκαμε, ονειρευτήκαμε, απογοητευτήκαμε και συνεχίσαμε να προχωράμε μπροστά! Εσείς ήσασταν εκεί, αρωγοί και συνοδοιπόροι, μας συμπαρασταθήκατε ηθικά και υλικά πολλές φορές. Γι’ αυτόν τον λόγο οφείλουμε σε σας, και πάνω από όλα στην αλήθεια, ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μας! Μαζί σας καταφέραμε πολλά και αγγίξαμε το Όραμά μας, για κάτι διαφορετικό στην Ελλάδα που τόσο αγαπάμε. Μακάρι να ήμασταν πιο πολλοί, να ήσασταν πιο πολλοί, για να μπορούσαμε όλοι μαζί να χτίσουμε σε αυτή την πατρίδα αυτό που πραγματικά της αξίζει! Καταφέραμε πολλά, λοιπόν, και μπορούμε να καταφέρουμε πολλά περισσότερα! Η υπόσχεσή μας απέναντί σας, είναι ο δεσμός που έτσι κι αλλιώς μας ενώνει: η πεποίθηση ότι η γνώση ανήκει σε όλους και η στάση που χαρακτηρίζεται από ειλικρίνεια, μια αρετή που δεν μπορεί παρά να αντανακλά κάτι που είναι αυθεντικό και καθαρό! Αυτοί είμαστε και γι’ αυτό μας αγαπάτε, αυτοί είστε και γι’ αυτό σας αγαπάμε κι εμείς. Σήμερα, όμως, που οι δυσκολίες είναι πιο πολλές από ποτέ, χρειαζόμαστε περισσότερο την υποστήριξή σας, ακόμα και την υλική. Πάνω από όλα όμως μετράει το να ξέρουμε ότι μπορούμε να σας κοιτάζουμε στα μάτια, δίχως να αποστρέφετε το βλέμμα. Να ξέρουμε ότι στην ανάγκη, η θέρμη της καρδιάς σας κι ένας καλός λόγος, θα μας ζεστάνουν και θα μας δώσουν την δύναμη να συνεχίσουμε, όπως άλλωστε κάναμε πάντα. Σας ευχαριστούμε, εκ βαθέων, για την στήριξή σας. Να είστε όλοι δυνατοί, υγιείς και χαμογελαστοί! Ο αγώνας δεν τελειώνει ποτέ!

ΥΓ 1. Για όποιον από σας θα ήθελε να συνδράμει την προσπάθειά μας ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ, μπορεί να το κάνει είτε στην επιλογή «Donate», στην επίσημη ιστοσελίδα του Οργανισμού (www.eoellas.org), είτε στον τραπεζικό λογαριασμό της …..

ΥΓ 2. Επειδή πάλι θα βρεθούν «καλοθελητές» να διοχετεύσουν το δηλητήριό τους ή να διαιωνίσουν την άγνοιά τους, θα τους υπενθυμίσουμε ότι η πραγματικότητα απέχει παρασάγγας από τα λόγια και είναι πολύ σκληρή! Τελικά, όμως, πάντα μιλούν οι πράξεις…

ΥΓ 3. Είναι πολύ ενθαρρυντικό, όταν στο τέλος της μέρας, κάθεσαι μόνος σου σε ένα δωμάτιο και ξέρεις ότι υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι πιστεύουν σε σένα και σε αυτό που κάνεις, αλλά και ότι οι ίδιοι άνθρωποι είναι αυτοί στους οποίους πιστεύεις εσύ ο ίδιος!

ΥΓ 4. Οι Έλληνες πάντοτε πήγαιναν στην μάχη χαμογελαστοί και περιποιημένοι. Η μιζέρια δεν ταιριάζει στο πρόσωπό μας! Να το θυμάστε αυτό…

Γραφείο Τύπου ΕΟΕ

Ο ΕΟΕ

Υ.Γ Το βίντεο είναι μεταξύ σοβαρού και αστείου !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *